Ledenraadslid worden van jouw bank

13 juni 2023 16:29

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van jouw Rabobank. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank.

Rabobank

De coöperatieve Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met als missie “Growing a better world together”. Als coöperatie hebben we leden. De leden kunnen meepraten en meebeslissen over de koers van de bank, onder meer hoe Rabobank van betekenis kan zijn voor de leefomgeving. Samen met klanten, leden en regionale partners zet Rabobank zich in voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Daarbij richt Rabobank zich op vijf thema’s: financieel gezond leven, duurzaam wonen, de energietransitie, duurzaam ondernemen en Banking4Food.

Sluit je aan bij de ledenraad

Als ledenraadslid ben jij de verbinder tussen de maatschappij en de bank. Je vertegenwoordigt onze leden. Daarbij is het belangrijk dat je midden in de lokale leefomgeving staat en weet wat leden en klanten belangrijk vinden. Je hebt een scherp oog voor lokale ontwikkelingen en ziet mogelijkheden waar Rabobank een rol kan spelen. De ledenraden zijn ons klankbord, onze ambassadeurs én onze sparringpartners. Bekijk ook onderstaande video.

Heb jij de coöperatieve mentaliteit die wij zoeken?

Solliciteer dan via dit formulier. De ledenraad heeft een eigen werkgroep die zich bezighoudt met de werving en selectie van nieuwe ledenraadsleden. Na het invullen van het sollicitatieformulier neemt één van de leden uit deze werkgroep contact met je op voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de ledenraad. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Marktbewerking, Communicatie & Coöperatie van de Friese Rabobanken via 088 726 82 52 of stuur een e-mail naar communicatie.frl@rabobank.nl.