Man en vrouw voeren een gesprek met een windmolen op de achtergrond

Contact met Rabobank over duurzaamheid

Heb je specifieke vragen over onze duurzaamheidsstrategie of ons duurzaamheidsbeleid?

Duurzaamheid

Voor algemene opmerkingen en vragen over duurzaamheid bij Rabobank kun je een e-mail sturen naar onze Business Unit Duurzaamheid.

Circulair Ondernemen

Wil je van een lineair naar een circulair business model? Wij kunnen je helpen met onze uitgebreide kennis, netwerken of financiële oplossingen. Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met je op.

Voedselsysteemtransitie

Als toonaangevende financier van de Food & Agri sector zetten wij ons in om bij te dragen aan een toekomstbestendig voedselsysteem. Voor ons is dat een systeem dat draait om het herstellen van balans en veerkracht: in de natuur, in de landbouw en in bedrijfsmodellen. En een systeem dat duurzaam geproduceerd voedzaam voedsel betaalbaar, beschikbaar en toegankelijk kan maken. We moeten dit samen doen. Daarom richten we ons op de hele waardeketen, van boer tot bord.

Overweeg je om met jouw bedrijf deel uit te maken van deze transitie? Wij kunnen je helpen met onze uitgebreide kennis, netwerken of financiële oplossingen.

Energietransitie

We werken samen en co-creëren om het energiesysteem opnieuw uit te vinden en toekomstbestendig te maken. Overweeg je om met je bedrijf deel uit te maken van deze transitie? Wij kunnen je helpen met onze uitgebreide kennis, netwerken of financiële oplossingen. Neem contact met ons op via e-mail.