Maak een verschil in de wereld

Iedereen kan werken aan een betere toekomst. Door te dóen, maar ook door te geven. Jouw donatie – groot of klein – maakt het leven van mensen mooier. Samen bouwen we zo aan een sociale en duurzame maatschappij. Doe je mee?

Smallholder farmer carries food in the field

Dit vroegen andere mensen zich af

Hoe wordt mijn donatie besteed?

De donaties gaan naar aanpakkers die kansen creëren om mensen economisch onafhankelijk te maken. Zoals boerencoöperaties waarin kleinschalige boeren zich verenigingen, om samen een sterkere positie te krijgen én een eerlijkere prijs voor hun producten. Of sociale ondernemingen die werk bieden aan mensen die graag aan de slag gaan, maar moeilijk een baan vinden. Jouw (eenmalige, maandelijkse of jaarlijkse) donatie wordt verdeeld over al onze projecten, waardoor het terecht komt waar het op dat moment het meest nodig is. In ons jaarverslag lees je meer over de impact van donaties en blijf op de hoogte van de laatste impactverhalen.

Hoeveel investeert Rabo Foundation jaarlijks? En waaraan besteden jullie dit geld?

In 2019 investeerden we € 40,3 miljoen in 390 organisaties. Van boerencoöperaties in Afrika tot sociale ondernemingen in Nederland. In ons jaarverslag 2019 lees je hoe dat geld en de projecten zijn verdeeld over de wereld.

Hoe kan ik het bedrag van mijn periodieke donatie veranderen of opzeggen?

Neem contact met ons op, dan regelen we dit voor je.

Bekijk meer veelgestelde vragen

Neem contact met ons op

Heb je een vraag aan ons? Stel hem gerust en wij nemen contact met je op.