Fisherman in Asia

Periodiek doneren met belastingvoordeel

Je gaat voor een sociale, eerlijke en duurzame wereld. Je wilt mooie veranderingen mogelijk maken en steunt ons werk daarom graag financieel. Met een periodieke donatie kies je zelf hoe vaak en welk bedrag je doneert. Je krijgt belastingvoordeel als je kiest voor een donatie van minimaal € 50 voor een periode van vijf jaar.

Voorbeeld belastingvrij schenken

Voorbeeld

Je schenkt jaarlijks € 500 aan Rabo Foundation voor een periode van vijf jaar. De Belastingdienst beloont dit met een voordeel van € 230 per jaar. Je betaalt netto voortaan € 270 per jaar.

Kies zelf of je meer wilt schenken vanwege het belastingvoordeel, of om het resterende bedrag (230 euro) zelf te houden.

* In dit voorbeeld rekenen we met een aftrektarief van 46%.

Zo werkt het

    Kies een vast bedrag per jaar van minimaal € 60. Download dit formulier van de Belastingdienst. Vul het formulier in, onderteken het en deel het per e-mail met ons. Door deze overeenkomst krijg je van de Belastingdienst een flink deel van je donatie terug. Je leest er meer over op hun website. Besluit je op een later moment dat je je periodieke donatie toch eerder wilt stopzetten? Neem contact met ons op en we regelen het voor je.

Cocoa farmer holds a cocoa bean

Werken aan een betere toekomst

Jouw bijdrage gaat naar mensen die dagelijks hard werken aan een beter bestaan. Kleinschalige boeren in ontwikkelingslanden en kwetsbare mensen in Nederland. Waar je geld impact maakt?

Kom meer te weten over wie we zijn

Wil je graag meer informatie?