Ons verhaal

Sinds 1974 werken we wereldwijd aan positieve verandering.

Impact maken? Help mee op jouw manier

Iemand een betere toekomst bezorgen, is simpeler dan je denkt. En bij Rabo Foundation doe je het op de manier die bij je past. Over de hele wereld vergroten wij de impact van organisaties die anderen perspectief bieden. Van kleinschalige boeren in ontwikkelingslanden tot mensen in een kwetsbare positie in Nederland. En jij kan meewerken aan positieve verandering. Met een kleine actie maak je een groot verschil.

Eerlijke kans

In 1974 is Rabo Foundation opgericht als maatschappelijk fonds van Rabobank. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een internationale impactfinancier. Onze missie: mensen in een kwetsbare positie de mogelijkheid bieden om te groeien, te bloeien en op eigen benen te staan. We mikten vanaf het begin op de miljoenen kleinschalige boeren in ontwikkelingslanden. Maar ook op Nederlanders die aan de zijlijn staan, terwijl ze zoveel te bieden hebben. Al deze mensen verdienen een eerlijke kans.

Wat voor impactmaker ben jij?

Wil je iets doen? Iets kopen? Anderen inspireren? Of geef je liever geld? Kies de actie die bij je past en werk mee aan een wereld die eerlijker, groener en socialer is.

Ik ben een gever

Liever doneren? Dat kan natuurlijk altijd. Met een klein of groot bedrag geef je een ander een kans op een beter bestaan.