Groep vrienden buiten aan het eten

Welke beleggingsvorm past bij mij?

Aandelen, fondsen, zelf beleggen of het laten doen… ja, er valt wat te kiezen als je gaat beleggen. Maar welke beleggingsvorm past nou bij jou? Ontdek met deze tool wat er zoal mogelijk is. De uitslag kan je richting geven, maar is geen advies.

Belangrijk om te weten

Bij beleggen is het belangrijk dat je kosten in verhouding staan tot het bedrag waarmee je belegt. Verder is het altijd belangrijk dat je een buffer voor onverwachte uitgaven achter de hand hebt voordat je start met beleggen.

Ontdek welke beleggingsvorm het beste bij jou past

Aandelen, fondsen, zelf beleggen of het laten doen… Ja, er valt wat te kiezen als je gaat beleggen. Maar welke beleggingsvorm past nou bij jou? Ontdek met deze tool wat er zoal mogelijk is. De uitslag kan je richting geven, maar is geen advies. Bij beleggen is het belangrijk dat je kosten in verhouding staan tot het bedrag waarmee je belegt. Verder is het altijd belangrijk dat je een buffer voor onverwachte uitgaven achter de hand hebt voordat je start met beleggen.

Start keuzehulp
Klembord met afvink papier

Zelf beleggen of laten doen: 4 verschillen

Veel mensen vragen zich net als jij af of zij zelf aan de slag kunnen met beleggen of dit beter kunnen uitbesteden. Wij hebben 4 verschillen op een rij gezet die je kunnen helpen bij het maken van die keuze.

Ontdek de 4 verschillenBekijk alle beleggingsvormen

Wist je dat...

...aan beleggen risico’s verbonden zijn? De waarde van je belegging kan fluctueren en je kunt (een deel van) je inleg verliezen.