Groep vrienden buiten aan het eten

Welke beleggingsvorm past bij mij?

Ga je zelf beleggen, laat je voor je beleggen of wil je misschien beleggen voor je pensioen met belastingvoordeel? Er zijn verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Ontdek op deze pagina welke mogelijkheden er zijn en welke beleggingsvorm het beste bij jou past.

Ontdek welke beleggingsvorm het beste bij jou past

Aandelen, fondsen, zelf beleggen of het laten doen… Ja, er valt wat te kiezen als je gaat beleggen. Maar welke beleggingsvorm past nou bij jou? Ontdek met onze keuzehulp wat er zoal mogelijk is. De uitslag kan je richting geven, maar is geen advies. Bij beleggen is het belangrijk dat je kosten in verhouding staan tot het bedrag waarmee je belegt. Verder is het altijd belangrijk dat je een buffer voor onverwachte uitgaven achter de hand hebt voordat je start met beleggen.

Klembord met afvink papier

Zelf beleggen of laten doen: 4 verschillen

Veel mensen vragen zich net als jij af of zij zelf aan de slag kunnen met beleggen of dit beter kunnen uitbesteden. Wij hebben 4 verschillen op een rij gezet die je kunnen helpen bij het maken van die keuze.

Wist je dat...

...aan beleggen risico’s verbonden zijn? De waarde van je belegging kan fluctueren en je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer