Man en vrouw kijken samen naar een laptop

Gezamenlijke rekening openen

Ben je op zoek naar een gezamenlijke betaalrekening om bepaalde kosten te verdelen? Bijvoorbeeld omdat je gaat samenwonen met je partner of een vriend(in). Met de gezamenlijke betaalrekeningen van Rabobank regel je je bankzaken gemakkelijk en overzichtelijk.

De gezamenlijke betaalpakketten van Rabobank

Gezamenlijke spaarrekening openen: samen sparen

Een gezamenlijke betaalrekening is gemakkelijk voor jullie gezamenlijke vaste lasten of voor de boodschappen. Maar misschien hebben jullie wel grotere (toekomst) plannen? Zoals een verre reis of een huis kopen. Een gezamenlijke spaarrekening is dan een uitkomst. Zet bijvoorbeeld iedere maand het geld wat je overhoudt aan de kant. Of stel een automatische overboeking in om nog sneller aan je benodigde bedrag te komen.

Lees meer over onze spaarrekeningen

Gezamenlijke rekening met vrienden: groepsrekening openen

Wist je dat je niet per se partners hoeft te zijn om een gezamenlijke rekening aan te vragen? Ook als je samenwoont met een groep vrienden of studiegenoten kan een gezamenlijke rekening handig zijn.

Handige links

Er zijn momenten in je leven waarop je goed naar je bankzaken moet kijken. Helaas zijn dit vaak ook de momenten waarop je hier liever niet mee bezig bent. Daarom maken wij het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld door je stap voor stap uit te leggen wat je in belangrijke situaties moet doen.

We gaan samenwonen We krijgen een kind We gaan uit elkaar

Wijziging doorgeven?

Ben je wel al klant bij Rabobank en wil je een huidige rekening omzetten naar een en/of-rekening?

Lees meer over het toevoegen of verwijderen van een rekeninghouder