Geldautomaten gaan veranderen

Rabobank, ABN AMRO en ING werken samen aan een netwerk van geldautomaten. Zo blijft contant geld voor iedereen voldoende beschikbaar. De automaten van de 3 banken krijgen allemaal hetzelfde uiterlijk (geel) en dezelfde naam: Geldmaat.

Geldmaat geldautomaat in het straatbeeld

Geldmaat

We gebruiken in Nederland steeds vaker een betaalpas om te betalen, maar contact geld moet wel beschikbaar blijven. Daarom hebben Rabobank, ABN AMRO en ING samen Geldmaat opgericht. Op deze manier kunnen we contant geld voor iedereen bereikbaar, beschikbaar, betaalbaar en veilig houden.

Vind een Geldmaat

Wat betekent dit voor jou?

Je kunt met je eigen betaalpas terecht bij alle automaten van Geldmaat. Je blijft klant van Rabobank. Je kunt bij elke Geldmaat zo veel en zo vaak opnemen en storten als je saldo en limiet toestaan. Je hoeft zelf niets te doen.

Waar staan de geldmaten?

Geldmaat heeft haar automaten, geldmaten genoemd, verdeeld op het hele land. Daarbij is rekening gehouden met het gebruik, bijvoorbeeld in winkelcentra, of zelfs in winkels. De meeste muntautomaten staan bij bouwmarkten. Makkelijk bereikbaar en parkeerplaats voor de deur.

Vind een Geldmaat

Wat betekent dit voor zakelijke klanten?

Alle automaten voor het opnemen en storten van contant geld zijn van Geldmaat. Dat geldt ook voor automaten die door zakelijke klanten worden gebruikt.

Contant geld storten voor bedrijven

Service en Contact