Creditcard geblokkeerd

Weigert je RaboCard of Rabo GoldCard dienst? Het kan zijn dat wij je creditcard hebben geblokkeerd. Dit doen we bijvoorbeeld als er drie keer een verkeerde pincode in wordt getoetst. Zo beveiligen we je creditcard tegen eventueel misbruik door anderen.

3x de verkeerde pincode ingetoetst op de Rabo Scanner of op een betaalautomaat

Heb je drie keer een verkeerde pincode ingetoetst met je creditcard in de Rabo Scanner of op een betaalautomaat? Dan kun je zelf je creditcard deblokkeren:

 1. Ga naar een geldautomaat van de Rabobank of Geldmaat. Je kunt je creditcard ook deblokkeren bij de meeste andere geldautomaten in Nederland en Europa en bij steeds meer geldautomaten buiten Europa.
 2. Kies ‘Pincode wijzigen’ om je creditcard te deblokkeren. Het is hierbij mogelijk om te kiezen voor dezelfde pincode. Of deblokkeer je creditcard door geld op te nemen met je creditcard (houd hierbij rekening met opnamekosten). Let op: je moet wel je pincode weten om je creditcard te kunnen deblokkeren.

Lukt het niet om je creditcard te deblokkeren in het buitenland? Wacht dan tot je in Nederland bent en deblokkeer je creditcard bij een geldautomaat van de Rabobank of Geldmaat.

3x de verkeerde pincode ingetoetst op een geldautomaat

Heb je drie keer een verkeerde pincode ingetoetst met je creditcard op een geldautomaat? Deblokkeer je creditcard dan in Rabo Online Bankieren of de Rabo App:

 1. Log in in Rabo Online Bankieren of de Rabo App
 2. Ga naar ‘Service’
 3. Ga naar ‘Creditcard’
 4. Ga naar ‘Creditcard is geblokkeerd’
 5. Deblokkeer je creditcard

Als je je pincode nog weet, kun je je creditcard direct weer gebruiken.

3x de verkeerde pincode ingetoetst bij een betaalautomaat

Heb je drie keer een verkeerde pincode ingetoetst met je creditcard op een betaalautomaat? Deblokkeer je creditcard dan in Rabo Online Bankieren of de Rabo App:

 1. Log in in Rabo Online Bankieren of de Rabo App.
 2. Ga naar ‘Service’.
 3. Ga naar ‘Creditcard’.
 4. Ga naar ‘Creditcard is geblokkeerd’.
 5. Deblokkeer je creditcard.
  Als je je pincode nog weet, kun je je creditcard direct weer gebruiken
Je creditcard deblokkeren

Neem contact op met je Rabobank

Lukt het deblokkeren niet zelf?

Lukt het niet om zelf je creditcard te deblokkeren? Neem even contact met ons op. We helpen je dan verder.

Neem contact met ons op

Pincode vergeten

Het kan natuurlijk zijn dat je de pincode echt vergeten bent. Dat kan iedereen gebeuren. Vraag online je pincode aan. Je pincode aanvragen is gratis. Je krijgt hem dan om veiligheidsredenen per post opgestuurd.

Je pincode aanvragen

Service en Contact