Limiet creditcard aanpassen

Er zijn van die dagen dat je een grote som geld af wilt rekenen met je creditcard. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een nieuwe auto. Bereid je betaling goed voor door te checken of de bestedingslimiet van je creditcard voldoende is. Je kunt de limiet eventueel wijzigen.

Check je creditcardlimiet

Check voordat je een grote betaling gaat doen met je RaboCard of Rabo GoldCard hoeveel je maximaal kunt betalen met je creditcard. Is deze limiet te laag voor het bedrag dat je wilt betalen? Pas de limiet dan zelf aan in Rabo Online Bankieren. De hoogte van je bestedingslimiet hangt af van de hoogte van de inkomsten op je betaalrekening en het type creditcard dat je gebruikt: 

Voor de RaboCard is de standaardlimiet € 1.000 bij een Rabo DirectPakket, een Rabo BasisPakket en een Rabo StudentenPakket. Deze kun je wijzigen naar maximaal € 10.000 en minimaal € 1.000. Voor de Rabo GoldCard is de standaardlimiet bij een Rabo TotaalPakket € 2.500. Deze kun je wijzigen naar maximaal € 10.000 en minimaal € 1.000. Bij het Rabo RiantPakket is de standaardlimiet € 10.000. Deze kun je wijzigen naar maximaal € 50.000 en minimaal € 5.000.

Wijzig (tijdelijk) de limiet van je creditcard

Je wijzigt de limiet in Rabo Online Bankieren. Houd hiervoor je bankpas en Rabo Scanner bij de hand. De wijziging gaat de volgende werkdag in. En let op: als je creditcard bij een gezamenlijke rekening hoort, moeten beide rekeninghouders ondertekenen. Wil je weer terug naar je oude limiet? Pas dit dan op dezelfde manier weer aan.

Creditcardlimiet wijzigen

Service en Contact