De Rabo OpbouwHypotheek Sparen bestaat uit een aflossingsvrije hypotheek en een spaarrekening die aan elkaar zijn gekoppeld. De rente zet je voor een bepaalde periode vast. Je spaart om aan het einde van de looptijd je hypotheek (geheel of gedeeltelijk) af te lossen.

Je spaart om je hypotheek geheel of gedeeltelijk af te lossenDe spaarrente is gelijk aan de hypotheekrenteJe bruto en netto maandlasten blijven gelijk als de rente gelijk blijft

Let op: Je kunt geen nieuwe Rabo OpbouwHypotheek meer afsluiten bij de Rabobank. De informatie op deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je deze hypotheek hebt.

Wat is een Rabo OpbouwHypotheek Sparen?

Maandelijks stort je een bedrag op de Rabo OpbouwSpaarrekening om het eindspaarbedrag voor je hypotheek geheel of gedeeltelijk bij elkaar te sparen. Inleggen op deze spaarrekening kost niets. Het rentepercentage dat je ontvangt op je Opbouwspaarrekening is gelijk aan het rentepercentage dat je betaalt voor de Rabo OpbouwHypotheek. Je betaalt maandelijks rente over je hypotheek en betaalt inleg voor je spaarrekening.

Korting op je hypotheekrente

Heb je een betaalpakket bij de Rabobank waarop je salaris wordt gestort? Dan krijg je Betaalpakketkorting op je hypotheekrente. Bij de Rabo OpbouwHypotheek Sparen gelden de rentepercentages die bij de Plusvoorwaarden horen

Voorwaarden van de Rabo OpbouwHypotheek Sparen

Wil je oversluiten naar een Rabo OpbouwHypotheek Sparen?

Heb je een bestaande spaarhypotheek bij de Rabobank of ergens anders? Dan kun je deze wellicht oversluiten naar de Rabo OpbouwHypotheek Sparen. Dat kan alleen als het een Kapitaalverzekering Eigen Woning (KEW) of een Spaarrekening Eigen Woning (SEW) is en op de polis of in de overeenkomst staat dat met de uitkering een eigenwoningschuld moet worden afgelost. Onze financieel adviseurs bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Maak een afspraak