we zijn er ook als het tegenzit

We zijn er ook als het tegenzit

Als je te maken krijgt met financiële tegenslagen, dan helpen we je om grip krijgen op jouw financiële situatie. Onze adviseurs bieden persoonlijke begeleiding, bijvoorbeeld met budgetcoaching. En als het nodig is kijken we samen naar de mogelijkheid om je hypotheek aan te passen.

Zo helpen we jou financieel gezonder te worden:

Hulp bij geldzorgen

Financiële problemen kunnen je veel zorgen geven. En het is soms best lastig om erover te praten. Ons speciale team staat dan voor je klaar. Voor een luisterend oor of om je de juiste weg naar hulp te wijzen. Zij zijn hier speciaal voor opgeleid en zijn er om jou verder te helpen.

Samen kijken we naar de beste oplossing voor jou

Als je je baan verliest, daalt meestal je inkomen. Onze adviseurs helpen je graag om jouw hypotheeklasten betaalbaar te houden. Samen met jou kijken we naar de beste oplossing voor je hypotheek. Als partner van de Nederlandse Schuldhulproute en Geldfit kunnen we jou in contact brengen met de juiste hulp. Zij helpen jou met de juiste ondersteuning om weer financieel gezond te worden.

Mogelijkheid om je hypotheek aan te passen

Verandert er iets in je inkomen, uitgaven of woonsituatie? Dan is het mogelijk om je hypotheek tussentijds aan te passen. Je kunt je hypotheek omzetten naar een Annuïteiten- of Lineaire hypotheek of je kunt je hypotheek omzetten naar een Aflossingsvrije hypotheek. Onze adviseur kijkt graag samen met jou wat het beste bij jouw situatie past. Als je je hypotheek wilt aanpassen, heb je in sommige gevallen advies nodig. Hiervoor betaal je advieskosten.

Tijdelijk verlagen van je woonlasten

We kijken graag samen naar de mogelijkheden als je betaalproblemen hebt of verwacht als gevolg van werkloosheid. En als het nodig is helpen we je met het (tijdelijk) verlagen van je maandelijkse woonlast om financiële ruimte te creëren. Onze adviseur kijkt graag samen met jou wat er mogelijk is in jouw situatie.

Persoonlijk hypotheekgesprek

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan makkelijk online via videogesprek, waar en wanneer het jou uitkomt.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer