Man met wortels

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank, een bank die gelooft in de kracht van samenwerken. Via ons platform delen we bijzondere verhalen van mensen die naar elkaar omkijken en de handen ineenslaan om oplossingen te vinden voor de uitdagingen van vandaag en morgen. We bieden hier een podium voor de uiteenlopende sociale en maatschappelijke initiatieven, waar we via onze leden, andere klanten of medewerkers actief bij betrokken zijn. Doe je mee?

Update corona: lees hier hoe we particulieren steunen Update corona: lees hier hoe we bedrijven steunen

Lokale ondernemers

Rabo & Support Your Locals

Van boer tot bord worden ondernemers geraakt door de coronacrisis. Boeren kunnen hun producten niet kwijt, logistiek staat onder druk, de horeca is gesloten en tegelijkertijd heeft de consument behoefte aan voedsel. Om vraag en aanbod bij elkaar te brengen is er #SupportYourLocalsNL.

Lees wat jij kan doen

Hulp gezocht & aangeboden

In deze moeilijke tijd ontstaan overal in de samenleving de mooiste initiatieven om elkaar te helpen. Wij maakten voor jou een selectie, want samen bereik je meer.

Bekijk alle initiatieven
VanDer Streek

Ondernemen & corona

‘Niemand is ermee geholpen als het een sikkeneurige bende wordt’

vandeStreek bier is een snelgroeiende brouwerij uit Utrecht. Ze waren dit jaar goed op weg om de mijlpaal van 7.000 hectoliter te passeren. En toen brak de coronacrisis uit.

Benieuwd hoe vandeStreek bier omgaat met de crisis?

Remeker

‘We waren op weg naar een topjaar’

Al sinds 1650 beheert de familie Van der Voort boerderij en kaasmakerij Remeker De Groote Voort in Lunteren. Met de sluiting van de horeca, droogde een belangrijk afzetkanaal van de een op de andere dag op.

Benieuwd hoe Remeker De Groote Voort omgaat met de crisis?