Man met wortels

Rabo &Co

Rabo &Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank, een bank die gelooft in de kracht van samenwerken. Via ons platform delen we bijzondere verhalen van mensen die naar elkaar omkijken en de handen ineenslaan om oplossingen te vinden voor de uitdagingen van vandaag en morgen. We bieden hier een podium voor de uiteenlopende sociale en maatschappelijke initiatieven, waar we via onze leden, andere klanten of medewerkers actief bij betrokken zijn. Doe je mee?

Maatschappelijke impact in het land

Maatschappelijke impact in het land

Samen met onze leden hebben we bepaald dat we consumenten en bedrijven willen ondersteunen in de energietransitie, in het werken aan een inclusieve samenleving en in de wereldwijde Food & Agritransitie. Aan de hand van vier thema’s heeft de coöperatieve Rabobank in 2020 impact gemaakt. Bekijk de impact in jouw regio op het gebied van duurzamere voeding, duurzaam groeien, duurzaam wonen en een financieel gezond leven voor iedereen.

Klik op jouw regio!
StoppenofDoorgaan1_tegelfoto_2

&De Verbinders

Begin vorig jaar leek de stikstofcrisis hét probleem van 2020 te worden. Varkenshouders stonden voor de keuze: doorgaan, of gebruikmaken van een aantrekkelijke stoppersregeling? Maar helemaal ophouden met boeren is makkelijker gezegd dan gedaan. In dit eerste deel van het tweeluik 'Stoppen of doorgaan' vertelt varkenshouder John van Paassen over zijn keuze.

Lees deel 1 van dit verhaal

Update corona: lees hier hoe we particulieren steunen Update corona: lees hier hoe we bedrijven steunen