Willy en Mitchell

Rabo&Co

Rabo&Co - een nieuw blad en een nieuwe naam. De Dichterbij die je ieder kwartaal op de deurmat ontving, is in een nieuw jasje gestoken. Een nieuw magazine met de focus op jouw leefomgeving. Ondernemers, klanten en leden nemen ons in hun verhalen mee in de keuzes die zij dagelijks maken. Voor zichzelf én de maatschappij. De eerste editie ontvang je in november. Veel leesplezier!

Mooie initiatieven in jouw regio

Rabobank is een coöperatieve bank. We geloven in de kracht van samenwerking. Als coöperatieve bank investeren we onze winst voor een groot deel in de lokale samenleving. Het verenigingsleven, innovatieve ondernemingen, succesvolle samenwerkingsverbanden. Zo brengen we mensen samen, benutten we talenten en bouwen we een sociaal netwerk op waar zoveel mogelijk mensen iets aan hebben.

Lees in de rubriek ‘De Makers’ in Rabo&Co  hoe kleine en grote bedrijven hun rol in de maatschappij zien. Leer van Walter, Berto en Claudio hoe ze omgaan met weinig geld. En kijk hoe jouw regio ervoor staat op de Brede Welvaartsindicatoren.

Een kleermaakster

Rabo&Co ben jij, en zijn wij

Want Rabobank is niet zo maar een bank. Wij zijn een coöperatie. Samen proberen we de wereld een beetje beter te maken. Want samen is altijd beter dan alleen. Doe je mee? Lees Rabo&Co en laat je inspireren!


Rabobank, Growing a better world together.