Geld opnemen Rabo Beheerd Beleggen

Een deel van je beleggingstegoed opnemen van je Rabo Beheerd Beleggen portefeuille kan altijd. Je betaalt geen transactiekosten aan ons. De verwerking duurt een paar beursdagen. Hier lees je hoe je dat doet.

Hoe neem ik geld op?

Inloggen

Log in in internetbankieren of open de Rabo App

Kies rekening

Je komt nu in het Portefeuille-overzicht

Kies 'Opnemen'

Vul het bedrag in

Als de opname hoger is dan het saldo op je Rabo BeleggersRekening dan verkopen we beleggingen. Orders voor de verkoop worden de werkdag na de ingevoerde opname ingelegd.

Onderteken de opdracht

Wanneer ontvang ik mijn geld?

We storten het bedrag na minimaal twee en maximaal tien werkdagen op het rekeningnummer dat je aan ons hebt opgegeven. Het kan langer duren wanneer er dagen zijn waarop de beurs gesloten is of er al bestaande orders zijn ingelegd voor een herschikking van de portefeuille.

Meer dan 90% beleggingstegoed opnemen

Wil je meer dan 90% van je beleggingstegoed opnemen? Dan raden we je aan om de rekening te sluiten. We verkopen dan je volledige portefeuille en maken de verkoopopbrengst naar je over. Zo voorkom je kosten voor het aanhouden van een rekening die bijna leeg is. Je kunt daarna altijd weer eenvoudig starten met beleggen, via de Store in internetbankieren.

Rabo Beheerd Beleggen opzeggen

Neem contact met ons op