Aan de slag met de Rabo Scanner

Met de Rabo Scanner krijg je toegang tot de online omgeving van Rabobank. Heb je een Rabo Scanner ontvangen? Fijn! Je kunt nu je eerste stappen maken met internetbankieren. We leggen je hier uit hoe je de Rabo Scanner gebruikt.

Zo gebruik je de Rabo Scanner

Je gebruikt de Rabo Scanner om in te loggen in internetbankieren, over te boeken of online te betalen. Door het scannen van een kleurcode log je in, bevestig je een overboeking of betaal je online. In het filmpje laten we je stap voor stap zien hoe het werkt.

Is de kleurcode verlopen? Geen probleem. Klik op het pijl-symbooltje op de kleurcode en een nieuwe code verschijnt.

Kenmerken van de Rabo Scanner

    De Rabo Scanner is niet persoonsgebonden. Iedereen met toegang tot internetbankieren of de Rabo App kan de scanner gebruiken. In de Rabo Scanner zitten 3 Philips Power Alkaline AAA batterijen. De batterij-indicator op de scanner geeft aan wanneer je de batterijen moet vervangen. De Rabo Scanner is wereldwijd te gebruiken, dus ook in het buitenland. De Rabo Scanner werkt het beste op 15 tot 20 cm afstand van je beeldscherm.

Geld overboeken zonder Rabo Scanner

In veel gevallen kun je ook geld overboeken zonder Rabo Scanner. Hiervoor registreer je eerst je telefoon of browser. Nadat je dit hebt gedaan, log je voortaan in met je 5-cijferige code. En heb je de scanner dus niet meer nodig.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?