Rabo Deposito: geld komt vrij

Is de einddatum van je Rabo Deposito in zicht en weet je al wat je ermee wilt doen? Spaar je (met een deel) door of neem je het op? Geef je keuze aan ons door voor de einddatum van je Rabo Deposito. We zetten de opties voor je op een rij.

Geef je keuze aan ons door

Je geeft je keuze door vanaf 14 dagen voor de einddatum van de Rabo Deposito. Je kunt dit uiterlijk doen op de einddatum van je Rabo Deposito. Staat er € 250.000 of meer op je Rabo Deposito? Dan kan je dit doorgeven vanaf 7 dagen voor het tegoed vrijkomt.

Geef je keuze aan ons door in internetbankieren of de Rabo App. Kom je er niet uit of maak je geen gebruik van internetbankieren of de Rabo App? Neem dan contact met ons op.

Vrijboekrekening en renterekening wijzigen

Eén dag na de einddatum boeken we het tegoed en de rente automatisch naar je over. Je ontvangt het tegoed op je vrijboekrekening. Dit is het rekeningnummer dat je aan ons hebt doorgegeven. De rente boeken we op je renterekening. Deze rekeningen kun je bekijken en wijzigen via de Rabo App of internetbankieren.

1
Inloggen

Log in in internetbankieren of de Rabo App

2
Selecteer je Rabo Deposito spaarrekening
3
Klik op 'Meer'
4
Kies 'Rekeningdetails'
5
Klik op 'Bedrag gaat na afloop naar rekening' of ‘Renterekening’

Je bekijkt en wijzigt je vrijboekrekening door te klikken op ‘Bedrag gaat na afloop naar rekening’. Voor het bekijken en wijzigen van de rekening waarop je de rente ontvangt, druk je op ‘Renterekening’.

6
Kies de rekening waarop je het bedrag wilt ontvangen

Wil je het tegoed of de rente op een rekening bij een andere bank ontvangen? Neem dan contact met ons op.

7
Controleer je gegevens en onderteken

Geen keuze doorgegeven

Weet je nog niet wat je met je spaartegoed wilt doen? Of is de einddatum al geweest en ben je vergeten je keuze door te geven? Geen zorgen. We boeken je spaargeld en de rente automatisch over naar het rekeningnummer dat je aan ons hebt doorgegeven.

Het verlengen van je Rabo Deposito na de einddatum is niet mogelijk. Je kunt wel altijd een nieuwe Rabo Deposito openen.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?