Verhuizen

Een verhuizing gaat niet alleen om het in- en uitpakken van dozen. Ook je administratie verhuist mee, net als je verzekeringen. We leggen uit hoe je je bankzaken probleemloos meeneemt naar je nieuwe adres.

Adreswijziging doorgeven

Je geeft je adres het snelst online aan ons door. Je past je nieuwe adres, telefoonnummer en/of e-mailadres aan in de Rabo App of in internetbankieren. Daarbij geef je zelf aan op welke datum de wijziging ingaat.

Controleer ook je woonverzekeringen

Een verhuizing is meer dan een alleen een nieuw adres. Vergeet daarom niet je verzekeringen te controleren en eventueel aan te passen aan je nieuwe woonsituatie. Verzekeringen van Interpolis pas je gemakkelijk aan via internetbankieren of de Rabo App.

Andere bankzaken regelen bij een verhuizing

Ga je samenwonen, op kamers of juist uit elkaar? Wat de reden van je verhuizing ook is, denk naast het doorgeven van je nieuwe adres ook aan het regelen van andere bankzaken. Wij hebben per situatie voor je op een rijtje gezet waar je aan kunt denken.

Verhuizen naar het buitenland

Ga je over de grens wonen? Dan verandert er meestal meer dan bij een verhuizing binnen Nederland. We hebben wat aandachtspunten voor je op een rij gezet.

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?