Inzicht in je geldzaken bij een relatiebreuk

Een scheiding heeft impact op je leven en mogelijk ook op je financiële situatie. We helpen je met de Rabo App inzicht te geven in je huidige situatie, tijdens de scheiding en je financiële leven na de scheiding of relatiebreuk.

Beheer je toestelregistraties

Heb je een gezamenlijke betaalrekening met je (ex-)partner en heeft diegene ooit ingelogd voor online bankieren met jouw profiel? Controleer dit door je toestelregistraties in de Rabo App te beheren. Daar kun je het meteen aanpassen als je dat wilt. Vanaf dat toestel kan dan niet meer worden ingelogd en zijn je bankzaken daar niet meer inzichtelijk.

Inzicht in je maandelijkse inkomsten en uitgaven

Om je nieuwe financiële situatie in kaart te brengen kun je met Inzicht in de Rabo App je maandelijkse inkomsten en uitgaven in kaart brengen. Dit zie je eenvoudig via het maandoverzicht.

Je vaste lasten op een rij

In één oogopslag kun je jouw maandelijkse uitgaven inzien. Houd hierdoor grip op je vaste lasten zodat je deze ook in je nieuwe financiële situatie kunt blijven betalen.

Welke gezamenlijke uitgaven hebben jullie?

Bij categorieën kun je zien waar je geld vandaan komt en waar je geld naartoe gaat. Hoeveel geven jullie bijvoorbeeld gezamenlijk uit aan de kinderkleding en hoe ga je dit verdelen na de scheiding?

Stel budgetten in met Rabo Budgets

Met Rabo Budgets kun je gemakkelijk instellen wat je wilt uitgeven aan boodschappen per maand als je hier wat minder aan uit kunt geven na het wegvallen van het inkomen van je (ex-)partner.

Vrouw staart uit raam

Inzicht in al je geldzaken met het Geldplan Scheiden

Het Geldplan Scheiden is een tool van Nibud die het mogelijk maakt jouw financiële situatie inzichtelijk te maken voor en ná je scheiding. Wil je bijvoorbeeld weten wat kunt uitgeven aan huur zonder het inkomen van je (ex-)partner?

phone

Hulp nodig?