Hoe financieel verder na een scheiding?

Na een scheiding of uit elkaar gaan is het handig om een goed overzicht te hebben van je nieuwe financiële situatie. Misschien wil je hulp bij het in kaart brengen van je nieuwe financiële situatie? Of bij het regelen van jouw geldzaken? Wij helpen je ook na de periode van een scheiding.

Iets nieuws regelen voor jouw nieuwe start

Dat doe je via de Rabo App.

Betaalrekening openen voor jezelf

Als jij en je (ex-)partner uit elkaar gaan of zijn, wil je misschien een betaalpakket voor jezelf. Zo kun je je eigen rekening openen om te betalen, sparen of beleggen. Regel dit gemakkelijk zelf in de Rabo App.

Gieter met munt plantje

Goed verzekerd blijven

Zeker na een relatiebreuk wil je niet verrast worden met een financiële tegenslag door schade of diefstal. Daarom is het een goed idee om je verzekeringen door te nemen. Zo weet je zeker dat jij, en eventuele kinderen, goed verzekerd zijn en blijven.

Vrouw staart uit raam

Inzicht in al je geldzaken met het Geldplan Scheiden

Het Geldplan Scheiden is een tool van Nibud die het mogelijk maakt jouw financiële situatie inzichtelijk te maken voor en ná je scheiding. Wil je bijvoorbeeld weten wat kunt uitgeven aan huur zonder het inkomen van je (ex-)partner?

Inzicht met de Rabo App

Als je uit elkaar gaat verandert er veel. Dat merk je misschien ook aan je inkomsten en uitgaven. De Rabo App helpt je om meer grip te krijgen op je nieuwe financiële situatie. Met slimme functies krijg jij meer inzicht. Bijvoorbeeld in je vaste lasten.

phone

Hulp nodig?