Hoe financieel verder na een scheiding?

Na een scheiding of uit elkaar gaan is het handig om een goed overzicht te hebben van je nieuwe financiële situatie. Misschien wil je hulp bij het in kaart brengen van je nieuwe financiële situatie? Of wil je je verzekeringen doornemen zodat je voor jou en mogelijk je kinderen goed verzekerd bent en blijft? Wij helpen je ook na de periode van een scheiding.

Vrouw staart uit raam

Inzicht in al je geldzaken met het Geldplan Scheiden

Het Geldplan Scheiden is een tool van Nibud die het mogelijk maakt jouw financiële situatie inzichtelijk te maken voor en ná je scheiding. Wil je bijvoorbeeld weten wat kunt uitgeven aan huur zonder het inkomen van je (ex-)partner?

Iets nieuws voor jouw nieuwe situatie regelen?

Als jij en je (ex-)partner uit elkaar gaan of zijn, wil je misschien op zoek naar een betaalpakket of ander bankproduct dat bij je nieuwe situatie past. Zo kun je je eigen rekening openen om te betalen, sparen of beleggen. Of was je meeverzekerd en wil je nu je eigen verzekering(en) afsluiten? Regel dit gemakkelijk zelf in de Rabo Store.

Vincent en Michelle praten over uit elkaar gaan

Een Gezond Geldgesprek over uit elkaar gaan

Scheiden of uit elkaar gaan is een moment in je leven dat grote impact kan hebben op jouw financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je duidelijke afspraken hebt gemaakt in je relatie. Vincent en Michelle praten over hun mogelijke financiële situatie wanneer ze uit elkaar zouden gaan.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer