Bakfiets verzekeren

Een bakfiets is vaak een grote uitgave, die je goed wil beschermen. Met de de Interpolis Fietsverzekering kun jij optimaal genieten van jouw bakfiets, samen met je gezin.

    Diefstal, schade en pechhulp verzekerdAccessoires meeverzekerd, zoals je accuTot 3 jaar na aankoop aanschafwaarde terug (tot € 10.000)
Een product van
Rabobank

Tip: houd je frame- en sleutelnummer bij de hand als je direct wilt afsluiten.

Wat dekt de fietsverzekering van Interpolis?

Wat verstaan we onder de bakfiets?

Transportfietsen zijn er in allerlei soorten en maten, waaronder bakfietsen en longtail fietsen. Een bakfiets heeft een speciale laadbak aan de voor- of achterkant voor het vervoeren van bijvoorbeeld kinderen, boodschappen of andere ladingen. Wil jij je bakfiets verzekeren? Met de Interpolis Fietsverzekering ben je direct verzekerd voor schade en diefstal.

Elektrische bakfiets verzekeren

Tegenwoordig zijn bijna alle bakfietsen elektrisch. Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets verzekering? Als jouw bakfiets elektrische trapondersteuning heeft tot maximaal 25 kilometer per uur, dan kun je deze verzekeren met de Interpolis Fietsverzekering. Je bent dan verzekerd voor diefstal en schade aan je elektrische bakfiets en accu, maar ook voor schade na een aanrijding of botsing.

Jouw bakfiets verzekeren tot € 10.000

Met de Interpolis Fietsverzekering kun je jouw bakfiets verzekeren tot een bedrag van € 10.000. Dit betekent dat als je bakfiets gestolen wordt of niet meer te repareren is, je tot drie jaar na aankoop het aankoopbedrag terugkrijgt. Dit geeft je de mogelijkheid om weer een vergelijkbare bakfiets aan te schaffen.

Bakfiets accessoires meeverzekeren

Met de Interpolis Fietsverzekering zijn de meeste bakfiets accessoires automatisch meeverzekerd. Denk hierbij aan kinderzitjes, regenhoezen en andere onderdelen die op jouw (elektrische) bakfiets gemonteerd zijn. Bij schade of diefstal zijn deze accessoires dus ook gedekt. Zo kun je veilig op pad met je complete bakfietsuitrusting.

Veelgestelde vragen over de bakfietsverzekering

Fietsverzekering afsluiten? Online zo geregeld.

Sluit vandaag nog je fietsverzekering af. Je regelt het via de Rabo App of online. Tip: houd je framenummer en sleutelnummer bij de hand