Smartphone en tablet verzekeren

Smartphones en tablets zijn een kostbaar bezit. Als je mobiele telefoon kapot gaat of gestolen wordt, wil je niet nog eens veel geld uitgeven voor een nieuwe of een reparatie. We hebben daarom de relevante verzekeringen voor je smartphone en tablet op een rijtje gezet. Je sluit ze meteen online af.

Je tablet en smartphone buitenshuis verzekeren

Je tablet of mobiele telefoon kun je ook onderweg verliezen of in je tuin beschadigen. Of je spullen worden buitenshuis gestolen. Een inboedelverzekering biedt dan geen dekking. Met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering zijn je spullen buitenshuis in Nederland verzekerd. Bij schade betaalt Interpolis voor het herstel, of je ontvangt een bedrag als herstellen niet meer kan. Een losse telefoonverzekering heb je dus niet nodig. Bij schade op de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering geldt wel een eigen risico van € 100 per gebeurtenis.

Bereken je premie

Bekijk de inboedelverzekering

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering en/of woonhuisverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van de inboedel- en/of woonhuisverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering(en) wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 8 mei tot en met 31 augustus 2020.

Bekijk de Inboedelverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)

Je tablet en smartphone buitenshuis verzekeren

Je tablet of mobiele telefoon kun je ook onderweg verliezen of in je tuin beschadigen. Of je spullen worden buitenshuis gestolen. Een inboedelverzekering biedt dan geen dekking. Met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering zijn je spullen buitenshuis in Nederland verzekerd. Bij schade betaalt Interpolis voor het herstel, of je ontvangt een bedrag als herstellen niet meer kan. Een losse telefoonverzekering heb je dus niet nodig.

Houd je waardevolle spullen wel altijd in de gaten of leg ze in een ruimte of kluis die goed op slot kan. Zorg in een motorrijtuig dat je telefoon of tablet buiten het zicht ligt. Je bent bijvoorbeeld niet verzekerd als je je smartphone ergens zonder toezicht op tafel laat liggen, of als je wegloopt bij je tas.

Bereken je premie

Bekijk de BuitenDeDeur® verzekering

Je smartphone en tablet op reis verzekeren

Ook tijdens je vakantie of reis kan er iets gebeuren met je spullen. Je kunt je mobiele apparaten en andere spullen op reis in en naar het buitenland ook verzekeren met een Interpolis Doorlopende of Kortlopende Reisverzekering met bagagedekking.

Bekijk de Doorlopende Reisverzekering Bekijk de Kortlopende Reisverzekering

Eigen risico

Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 100. Dit eigen risico geldt als u na 1 oktober 2018 een BuitenDeDeur verzekering afsluit of prolongeert. U leest meer hierover in de voorwaarden.

Bekijk de voorwaarden (PDF)

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Direct schade melden op Interpolis.nl