Smartphone en tablet verzekeren

Verzeker uw mobiele apparaten binnen en buitenshuis

Kostbaar bezit

Smartphones en tablets zijn een kostbaar bezit. U heeft er vaak veel geld aan uitgegeven of een duur abonnement voor afgesloten. Als uw apparaat kapot gaat of gestolen wordt, wilt u waarschijnlijk niet nog eens veel geld uitgeven voor een nieuw exemplaar of een reparatie. Met het verzekeren van uw spullen voorkomt u onverwachte kosten.

Inboedelverzekering van Interpolis voor spullen in huis

Met de Inboedelverzekering van Interpolis verzekert u uw spullen in huis tegen schade door inbraak, water, brand en storm. U bent ook verzekerd als u, of iemand in uw huishouden, per ongeluk uw smartphone of tablet stukmaakt.

Smartphones en tablets zijn diefstalgevoelige inboedel. Bij schade, door diefstal of door uzelf, keert Interpolis maximaal € 35.000 uit. Dit geldt als de schade ontstaat, of diefstal plaatsvindt, in uw woonhuis of een gebouw dat daaraan vastzit. Losstaande bijgebouwen zoals een garage horen daar niet bij.

Ga naar de inboedelverzekering

Tablet en smartphone verzekeren buitenshuis met BuitenDeDeur

Uw tablet of mobiele telefoon kunt u ook onderweg verliezen of in uw tuin beschadigen. Of uw spullen worden buitenshuis gestolen. Een inboedelverzekering biedt dan geen dekking. Met de Interpolis BuitenDeDeur® verzekering zijn uw spullen buitenshuis in Nederland verzekerd. Bij schade betaalt Interpolis voor het herstel, of u ontvangt een bedrag als herstellen niet meer kan. Een losse telefoonverzekering heeft u dus niet nodig.

Houd uw waardevolle spullen wel altijd in de gaten of in een ruimte of kluis die goed op slot kan. Zorg in een motorrijtuig dat uw telefoon of tablet buiten het zicht ligt. U bent bijvoorbeeld niet verzekerd als u uw mobiele telefoon ergens zonder toezicht op tafel laat liggen, of als u wegloopt bij uw tas.

Ga naar de BuitenDeDeur verzekering

Op reis uw smartphone en tablet verzekeren

Ook tijdens uw vakantie of reis kan er iets gebeuren met uw spullen. U kunt uw mobiele apparaten en andere spullen op reis in en naar het buitenland ook verzekeren met een Interpolis Doorlopende of Kortlopende Reisverzekering met bagagedekking.

Ga naar Doorlopende Reisverzekering

Ga naar Kortlopende Reisverzekering

Contact

Rabobank