VEDIS: uitreiking innovatieprijs retail-initiatief

Op 29 november 2018 organiseert retailbranche-organisatie VEDIS samen met Rabobank een evenement dat in het teken staat van innovatie. Voor de vijfde keer zal een innovatieprijs worden uitgereikt aan een veelbelovende retail-initiatief. Ook zal het 55-jarig bestaan van VEDIS worden gevierd. 

De Rabobank heeft als samenwerkingspartner een aantal toegangsbewijzen. Wilt u het congres graag bijwonen? Neem dan contact op met uw Rabobank Relatiemanager.

VEDIS New Retail Champion

Op dinsdag 19 december 2017 organiseerde VEDIS voor de vierde keer het New Retail Champions-event. Zo stimuleert VEDIS innovatie in de retail en stappen de nieuwkomers in het retailvak in de spotlights. Het event vond plaats bij Capgemini in Utrecht en is een samenwerking tussen VEDIS, Capgemini, Rabobank en Crossmarks. De drie genomineerde retailers waren Boedelmakelaar, Frendz en Koeckebackers. Tijdens het event is Koeckebackers tot winnaar uitgeroepen.

Naar aanleiding van dit evenement leest u hier een publicatie over het belang van innovatie in de retailsector.

Lees 'Inspelen op innovatie'

Lees meer over de verkiezing van Koeckebackers op www.vedis.org

Anton Dreesmann Jaarcongres

Op vrijdag 19 januari 2018 vond de negende editie van het Rabobank Anton Dreesmann Jaarcongres plaats. Met als dit jaar ‘innovatie’ als centraal thema. Tijdens het congres deelden nationale en internationale retailondernemers hun ervaringen op het gebied van innovatie, waaronder Albert Heijn, Wehkamp en Ocado.

 Nieuwsgierig naar de kansen voor innovatie voor u als retailerondernemer? 

Lees meer over het Rabobank Anton Dreesmann Jaarcongres

Contact

Rabobank