Twee vastgoedondernemers inspecteren pand

Vastgoedtransformatie in beeld

Neem een kijkje in een aantal bijzondere transformatieprojecten van onze klanten

De afgelopen jaren financierde Rabo Real Estate Finance de transformatie van bijna 2 miljoen vierkante meter vastgoed. Van kantoren tot appartementen voor starters, van een monumentaal klooster tot een nieuw bruisend dorpshart. Niet alleen in grote steden in de Randstad is transformatie mogelijk. Hieronder vind je een overzicht van een aantal bijzondere transformatieprojecten van onze klanten.

Zorgboederij

Zorg op persoonlijk niveau

De vraag van cliënten naar meer persoonlijke zorg dichtbij de boerderij pakte Adele Tijhuis met beide handen aan. Samen met haar zoon Sebastiaan Tijhuis creëerde zij een woon-zorgcentrum. Een plek waar met kleinschalig wonen zorg wordt geleverd die de cliënten nodig hebben.

Neem een kijkje op de boerderij

Timmerfabriek

Van fabriek tot duurzaam kantoorpand

De oude timmerfabriek in Schiedam: een pand waar je geen energielabel aan kon hangen. Een gebouw dat een toekomst moet hebben, dachten de ondernemers Hersbach. En terecht: nu is het pand gewaardeerd op energielabel B.

Laat je inspireren

Accresco

Van douanekantoor tot appartementen

Een voormalig douanekantoor in Rotterdam bleek een uitstekende locatie voor het realiseren van een appartementencomplex met 141 woningen. Neem een kijkje in deze bijzondere transformatie van Jos van Essen, Accresco Vastgoed.

Bekijk het project

Cityside

Een eerste huis om nooit te vergeten

Starters en young professionals die net op eigen benen staan, hebben behoefte aan een fijne en complete woning, zonder verrassingen. Daar zorgt Cityside Apartments voor. Rik Klinkhamer van Cityside Apartments leidt ons rond door een van zijn recente projecten.

Ontdek de succesformule

Koningsoord

Klooster gered van de sloop

Of Hendrik Roozen eens met zijn onconventionele blik naar de herontwikkeling van het trapistinnenklooster in Berkel-Enschot wilde kijken. De juiste vraag aan de juiste man. De Roozen van Hoppe Groep transformeerde het monumentale pand tot een bruisend nieuw dorpshart.

Laat je inspireren

Wat kan Rabo Real Estate Finance voor jou betekenen?

De experts van Rabo Real Estate Finance helpen vastgoedondernemers bij het realiseren van hun projecten. Adviseurs in heel Nederland denken graag met je mee over de ontwikkeling en financiering van jouw plannen, groot en klein. Neem contact op met de Rabobank bij jou in de buurt.

Neem contact op