Zakelijke rekening voor starters

Als ondernemer ben je superdruk, dus aan je geldzaken wil je zo weinig mogelijk tijd besteden. Maar het is wel belangrijk om dit goed en direct te regelen. Ook als je net je eigen bedrijf bent gestart. De eerste stap is privé en zakelijk te scheiden door een zakelijke rekening te openen. Hierdoor krijg je beter inzicht en bespaar je tijd.

Waarom een zakelijke rekening een goed idee is

Digitaal geld overmaken

Je krijgt meer en beter overzicht

Met een zakelijke rekening houd je privé en zakelijk gescheiden. Zo zie je in 1 oogopslag hoe je bedrijf er financieel voor staat.

Illustratie van een portret van een vrouw in een hartvorm

Je maakt een professionele indruk

Met een rekening op je bedrijfsnaam toon je ambitie. En door de IBAN-Naam Check weten je klanten meteen of ze goed zitten.

Illustratie papieren vliegtuigje met munten

Je stuurt betaalverzoeken vanuit je bedrijfsnaam

Maak het je klanten én jezelf makkelijk met Rabo Betaalverzoek. Dan ontvang je sneller je geld op de juiste betaalrekening.

Check welke zakelijke rekening je het beste kunt openen

Niet helemaal zeker welke rekening je moet kiezen? Beantwoord een paar vragen over je bedrijf en je weet binnen een paar minuten welke zakelijke rekening het beste bij je past.

Extra voordeel voor startende ondernemers

Net je eigen bedrijf gestart? Weet dan dat je bij ons Rabo Startersvoordeel krijgt. We nemen je mee in hoe het werkt.

Illustratie van een handtekening onder contract

De KvK-inschrijving

Je avontuur start bij de KvK-inschrijving. Vanaf dat moment kun je ook een zakelijke rekening openen. Doe je dat meteen, dan start je vanaf dag 1 ijzersterk.

Illustratie van een bankpasje met muntjes die omhoog schieten

Zakelijke rekening openen

Met een zakelijke rekening krijg je niet alleen beter inzicht in je geldzaken, je maakt ook meteen een professionele indruk bij je klanten. Ideaal!

Man surft op betaalpas

Startersvoordeel: ontdek je voordeel als starter!

Sta je korter dan 1 jaar ingeschreven bij de KVK? Goed nieuws! Dan zijn je zakelijke betaalrekening en je Eurobetalingen de eerste 6 maanden gratis. Bovendien krijg je ook de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Interpolis 6 maanden gratis. En je profiteert van verschillende kortingen op onze pin- en online betaaloplossingen.

Puzzel

Zakelijke rekening en dan?

Heb je al een zakelijke rekening? Goed bezig! En heb je al nagedacht over een zakelijke verzekering? Een goed begin is het halve werk. Dus regel het direct dan voorkom je gedoe. Als je korter dan 1 jaar staat ingeschreven bij de KvK, krijg je van ons de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) van Interpolis ZekerVanJeZaak® 6 maanden gratis. Zo start je met een gerust gevoel.

Profiteer meteen van dit aanbod

Wist je dat...

je bij ons niet je privé betaalrekening mag gebruiken voor je bedrijf? Open daarom een zakelijke rekening voor je zakelijke betaalverkeer. Een ander voordeel: je zakelijke en privé administratie zijn meteen gescheiden.

Veelgestelde vragen over een zakelijke rekening

Illustratie

Maak gebruik van de overstapservice

Onze overstapservice zorgt ervoor dat je betalingsverkeer soepel doorloopt. Door bijvoorbeeld je transacties automatisch van en naar je nieuwe rekening te laten gaan.

Lees meer over de overstapservice
phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer