Rabobank Flevoland

Een aandeel in de regio Flevoland

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank Flevoland

Activiteiten

DatumActiviteitDetails
Donderdag 5 maartBeursvloer 2020 in LelystadRabobank Flevoland is gastheer van de Beursvloer 2020 in Lelystad.
Lees meer over de beursvloer
Donderdag 5 maartMoney Meets Ideas LelystadBijeenkomst waar veel belovende proposities worden gekoppeld aan informal investors (alleen voor genodigden)
Donderdag 5 maartBijeenkomst Internationale Vrouwendag - Weet hoe je leeftDe Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen en de Rabobank organiseren in het kader van Internationale Vrouwendag speciaal voor Flevolandse vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren de bijeenkomst: ‘Weet hoe je leeft!’.
Lees meer  
23 t/m 27 maartBank voor de klasTijdens Bank voor de Klas staan medewerkers van Rabobank Flevoland weer voor de klas om kinderen.
Lees meer
Vrijdag 26 juniZeewolde Endurance - Rabobank Business RelayOp vrijdag 26 juni vindt de tweede editie plaats van de Rabobank Business Relay. Meedoen doe je als team waarbij je alle drie zwemt, fietst en loopt. Jij en jouw collega's of relaties kunnen zich deze avond van hun sportiefste kant laten zien!
Lees meer
Zaterdag 27 juniRabo Omloop FlevolandOp de fiets door de provincie Flevoland. Dat kan met een van de mooie routes van de Omloop Flevoland.
Lees meer
Zaterdag 7 novemberSpaarfeestNoteer alvast de datum in de agenda en houdt de site in de gaten.

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Via de ledenraad denken leden met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven