Rabobank Regio Den Haag

Samen sterker in de regio Den Haag

Wij zijn actief in Benthuizen, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer, een grote gevarieerde regio met circa 650.000 inwoners. Wij willen met onze leden en klanten onze leef- en werkomgeving sterker maken en ondersteunen daarom de regio op het gebied van leefbaarheid in zorg en wonen, economische vitaliteit, duurzaamheid en het voedselvraagstuk. Door als coöperatieve bank kennis te delen en actief deel te nemen in de maatschappij, verbinden we de Haagse regio.

Meer over de mensen achter Rabobank Regio Den Haag

Activiteiten

Datum Activiteit Details
Iedere woensdag Hypotheek Inloopspreekuur 13.00 uur tot 17.00 uur bij Olsthoorn Makelaars aan de Santiagosingel 1, Den Haag.
Iedere 1e woensdag van de maand Hypotheek Inloopspreekuur 13.00 uur tot 17.00 uur op locatie Informatiecentrum RijswijkBuiten.
Verschillende data Workshop Online Bankieren Rabobank Regio Den Haag organiseert regelmatig gratis cursussen online bankieren. Na afloop kunt u veel geldzaken zelf regelen via uw computer, tablet of smartphone. Waar en wanneer u maar wilt. 

Meer info en aanmelden

Diverse data Apollo 14, startup hub Spreekuur voor startups. Meer info en afspraak maken.

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Meer informatie

Bank in beweging

Vacatures

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven