Rabobank Westland

Samen sterker in regio Westland

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank Westland

Activiteiten

DatumActiviteitDetails
Donderdag 29 septemberDag van het Nieuwe Financieren

Ambitieuze ondernemers in heel Nederland zitten weer vol plannen. Voor die ondernemers houden wij op donderdag 29 september 2016 de Dag van het Nieuwe Financieren. U kunt deze middag meedoen aan workshops over o.a. crowdfunding, leasing en pitchen in De Lier. ’s Avonds is er een online programma. Deze dag draait helemaal om úw plan en hoe u dat van de grond krijgt.

Aanmelden

1 oktober Hypotheek InloopspreekuurLoop tussen 08.00 en 14.00 uur vrijblijvend binnen bij het Hypotheek Inloopspreekuur op onze vestiging op Leehove 65 in De Lier en stel al uw woonvragen aan onze hypotheekadviseurs. Zij berekenen uw maximale hypotheek en maandlasten én vertellen u meer over het online Rabobank Hypotheekdossier.
Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld. 

Contact

Particulieren

ma – vr 8.00-22.00

za – zo 9.00-17.00

Bedrijven

ma – vr 8.00-20.00

za – zo gesloten