Rabobank Westland

Samen sterker in regio Westland

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale activiteiten.

Meer over Rabobank Westland

Activiteiten

DatumActiviteitDetails
Vrijdag 02 septemberKennislunch over Noord-AmerikaWat zijn de economische vooruitzichten voor Noord-Amerika? Voor ondernemers met internationale plannen organiseren we op vrijdag 2 september in De Lier een kennislunch over dit continent. Dan zijn de kandidaten voor het presidentschap bekend en gaan we het hebben over de mogelijke gevolgen voor de koers en economie van de Verenigde Staten. Hiervoor hebben we een Rabobankeconoom uitgenodigd. Daarnaast komt Cees Jan van den Dool van Dool Industries vertellen over zijn ervaring met zaken doen in Amerika. 
Aanmelden
Woensdag 07 septemberFinancieringsmarkt Rabo Meet & Grow

Ondernemers met (groei)plannen hebben vaak extra kapitaal nodig om te kunnen investeren. Rabobank wil ondernemers met een goed plan toegang bieden tot een financiële oplossing om hun plannen te realiseren. Dat kan een lening zijn, maar  steeds vaker worden ook andere financieringsbronnen benut zoals lease of deelname van een durfinvesteerder. Dit doen we uiteraard in een persoonlijk gesprek met de klant, maar ook door het organiseren van Rabo Meet & Grow. Dit is een regionale marktplaats waar ondernemers in contact komen met andere (regionale) verstrekkers van kapitaal. Deelnemende partijen zijn o.a. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Innovation Quarter, NPEX en Qredits.

Aanmelden

Vrijdag 16 septemberBijeenkomst over financiering van duurzame projecten en innovatiesVrijdag 16 september organiseren wij een bijeenkomst over de financiering van duurzame projecten en innovaties bij Prominent. Dit jaar ontvingen zij een bijdrage uit ons Innovatiefonds voor hun ondergrondse waterberging. De 16e hoort u het verhaal achter dit project. Ook leggen we uit hoe u in aanmerking kunt komen voor een bijdrage uit ons Innovatiefonds én informeren we u over de mogelijkheden van groene financieringen. De groenregeling is per 1 april jl. verruimd wat meer mogelijkheden biedt, ook voor niet-agrarische bedrijven.
Aanmelden
Donderdag 29 septemberDag van het Nieuwe Financieren

Ambitieuze ondernemers in heel Nederland zitten weer vol plannen. Voor die ondernemers houden wij op donderdag 29 september 2016 de Dag van het Nieuwe Financieren. U kunt deze middag meedoen aan workshops over o.a. crowdfunding, leasing en pitchen in De Lier. ’s Avonds is er een online programma. Deze dag draait helemaal om úw plan en hoe u dat van de grond krijgt.

Aanmelden

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld. 

Contact

Particulieren

ma – vr 8.00-22.00

za – zo 9.00-17.00

Bedrijven

ma – vr 8.00-20.00

za – zo gesloten