Rabobank Zuid en Oost Groningen

Een aandeel in zuid en oost Groningen

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Meer over Rabobank Zuid en Oost Groningen

Activiteiten

DatumActiviteitDetails
Iedere woensdagHypotheek Inloopspreekuur18.00 uur tot 20.00 uur, kantoor Winschoten
Lees meer
Iedere donderdagHypotheek Inloopspreekuur18.00 uur tot 20.00 uur, kantoor Stadskanaal
Lees meer
Iedere woensdagInloopspreekuur Bedrijven18.00 uur tot 20.00 uur, kantoor Winschoten
Lees meer
Iedere donderdagInloopspreekuur Bedrijven18.00 uur tot 20.00 uur, kantoor Stadskanaal
Lees meer
24 juniRuiten Aa Kanaal concert met Klaas SpekkenEen concert op het water en wel het Ruiten Aa Kanaal, ter hoogte van Bos en Sluiter in Vlagtwedde. Meer informatie in het ledenmagazine Dichterbij.
25 juniRondom WaalkensKunstmanifestatie rondom de 10 jaar geleden overleden boer en galeriehouder Albert Waalkens. Wilt u mee met de rondleiding?
Aanmelden
1 en 2 juliRozenfestival WinschotenIn 2017 bestaat het Rosarium in Winschoten 50 jaar en dat wordt gevierd! Bij het ledenmagazine Dichterbij vindt u een kortingsbon bij aankoop van een roos bij Belle Epoque.
Lees meer
2, 9, 16, 23 en 30 juliMuseumspoorlijn STARDe STAR bestaat dit jaar 25 jaar. Speciaal voor leden krijgt u korting op een treinkaartje. Bij het ledenmagazine Dichterbij vindt u een kortingsbon.
Lees meer
14, 15 en 16 juliFestival Hongerige WolfEen bijzonder festival; dat moet je meemaken. Meer informatie in het ledenmagazine Dichterbij.
Lees meer
2 en 3 septemberMiddeleeuws Ter ApelVoor het hele gezin een buitenkans om de hele dag kennis te maken met levende geschiedenis. U vindt een kortingsbon bij het ledenmagazine Dichterbij.
Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven