Smallholder pineapple farmer in Vietnam

Hier staan wij voor

Ieder mens verdient kansen. Om te groeien en zich te ontwikkelen. Om écht mee te doen in de maatschappij. En om te bouwen aan een betere toekomst – voor zichzelf en hun omgeving. Dit is ons uitgangspunt in alles wat we doen.

Waar motivatie is, maken wij mogelijkheden

Mensen die hard werken om een economisch zelfstandig bestaan op te bouwen – of die juist staan te popelen om mee te doen. Voor hen investeren we in oplossingen. Dat doen we door onze krachten te bundelen met voorlopers die deze mensen kansen bieden: organisaties die maatschappelijke uitdagingen te lijf gaan op een vernieuwende en ondernemende manier.

Wij geloven in de kracht van samenwerking

Je komt nu eenmaal veel verder als je samen optrekt en elkaar versterkt. Dat weten we uit ervaring. Zeker als je die samenwerking goed organiseert, met de juiste kennis en verbindingen. We vertrouwen daarnaast ook op de kracht van gemotiveerde mensen. Mensen die aan een betere toekomst willen werken – voor zichzelf én hun omgeving.

Samen bouwen aan blijvende positieve verandering

In onze aanpak komen die twee krachten samen: we helpen mensen vooruit door te investeren in de groei van boerenorganisaties en sociale ondernemers. Voor hen zijn we meer dan alleen een financier: we zijn een adviseur, kennispartner en verbinder.

Hoe we een verschil maken

Op zoek naar meer informatie?