Bankpas kwijt, gestolen of kapot

Al je jassen, tassen en zakken gecheckt? Alles drie keer overhoop gehaald en op alle plekken gezocht? Dan is het tijd om op te geven. Je bent je betaalpas van de Rabobank kwijt. Of misschien heb je de pas gevonden, maar is er niet veel meer van over. We vertellen je hier wat je dan het beste kunt doen.

Bankpas kwijt? Blokkeer je pas tijdelijk.

Vermoed je dat er een plek is waar je bankpas op je ligt te wachten? Blokkeer de pas dan tijdelijk. Als jij en je pas met elkaar zijn herenigd, deblokkeer hem dan en betaal weer direct als vanouds. Regel het in de Rabo Bankieren App. Maak je geen gebruik van de app? Blokkeer je pas dan tijdelijk online. Let op! Dit kan alleen als je een extra Rabo WereldPas hebt.

Bankpas deblokkeren

Blokkeerde je zelf je bankpas tijdelijk en vond je hem weer terug? Deblokkeer de pas dan ook zelf. Je kunt hem direct weer gebruiken. Deblokkeren gaat het snelst in de app. Of deblokkeer je pas in Rabo Online Bankieren.

Bankpas gestolen? Blokkeer je pas definitief.

Is je pas gestolen of ben je de pas echt kwijt? Blokkeer dan je bankpas en vraag een nieuwe aan. Dat regel je in de Rabo Bankieren App. Of je blokkeert de pas in Rabo Online Bankieren. Let op! Dit kan alleen als je een extra Rabo WereldPas hebt.

Lukt het blokkeren zelf niet? Neem dan contact met ons op.

Bel ons bijvoorbeeld als je geen Rabo Bankieren App hebt en ook geen andere bankpas hebt om in te loggen.

Neem contact met ons op

Een vervangende betaalpas aanvragen

Is je pas kapot? Vraag dan online een vervangende betaalpas aan. Je oude pas wordt niet direct geblokkeerd. We blokkeren je bankpas als je je vervangende betaalpas hebt geactiveerd.

Nieuwe bankpas aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn pas is geblokkeerd?

We blokkeren je pas direct.

Wanneer krijg ik mijn vervangende betaalpas?

Je ontvangt de vervangende betaalpas binnen drie werkdagen.

Mijn pas is gebruikt door iemand anders, wat nu?

Neem direct contact op met ons en we bekijken wat er met de pas aan de hand is. 

Lees meer over fraude en misbruik Neem contact met ons op

Wat doe ik als ik mijn pas weer heb gevonden?

Had je de pas tijdelijk geblokkeerd en nog geen vervangende betaalpas aangevraagd? Deblokkeer je pas dan zelf in de app. Deblokkeren kan ook via Rabo Online Bankieren door in te loggen met je 5-cijferige code.