Rabo Online Bankieren aanvragen

Wil je je bankzaken kunnen regelen in het park, de supermarkt of aan je eigen keukentafel? Vraag dan Rabo Online Bankieren aan. Je bankiert dan waar en wanneer je wilt online op je computer, tablet of mobiele telefoon.

Rabo Online Bankieren: zo vraag je het aan

Je vraagt Rabo Online Bankieren online aan via onze website. Je hebt daarvoor een betaalrekening van de Rabobank nodig. Heb je nog geen betaalrekening? Via onderstaande knop vraag je er dan eerst een aan.

Aanvragen Betaalrekening openen

Rabo Scanner

Voor Rabo Online Bankieren heb je een betaalpas en in eerste instantie een Rabo Scanner nodig. Als je Rabo Online Bankieren aanvraagt, krijg je een Rabo Scanner. Je ontvangt de scanner binnen drie dagen via de post.

Met de Rabo Scanner log je in en onderteken je de overboekingen. Vind je het lastig om de scanner altijd bij je te hebben? Je kunt ook inloggen en ondertekenen met een vijfcijferige code, Touch ID of Face ID. Hiermee kun je tot een bepaalde limiet overboekingen ondertekenen.

Lees meer over de verschillende manieren van inloggen Lees meer over betalen zonder Rabo Scanner

Bankieren via de Rabo App

Liever via de app dan via je mobiele browser je bankzaken regelen? Als je lekker snel wilt bankieren via je tablet of je mobiele telefoon, download je de Rabo App. Zodra je Rabo Online Bankieren activeert, kun je de app downloaden en gebruiken.

Ben je een zakelijke klant?

Als zakelijke klant bankier je online met Rabo Internetbankieren. Hiervoor heb je een zakelijke betaalrekening nodig.

Rabo Internetbankieren aanvragen Zakelijke betaalrekening openen

Veelgestelde vragen

Kan ik inloggen zonder de Rabo Scanner?

Ja, dat kan. In Rabo Online Bankieren kun je inloggen zonder scanner. Je gebruikt dan een vijfcijferige code.

Lees meer over betalen zonder Rabo Scanner

Als mijn telefoon is gestolen, kan iemand dan in mijn app?

Nee, als je telefoon is gestolen en iemand opent de app, dan moet diegene eerst inloggen via jouw persoonlijke vijfcijferige code, de Rabo Scanner of via een van de andere manieren. Het kan wel zijn dat die persoon jouw saldo ziet op het beginscherm van de app. Via 'Voorkeuren' in de Rabo App wijzig je deze weergave.

Lees meer over de Saldochecker

Service en Contact