Een betere woontoekomst

Een betere woontoekomst

Als coöperatieve bank willen we een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de woningmarkt. Daarom blijven we op allerlei manieren met je meedenken. Zo helpen we starters met het bieden op een eerste huis, zorgen we dat je hypotheek met je meebeweegt en geven we advies over hoe jij duurzamer kunt wonen.

Samen op weg naar een betere woontoekomst

Een betere woontoekomst vraagt om iets extra's van iedereen. Daarom bouwen we samen met onze partners nieuwe woningen, helpen we Rabo-leden met verduurzamen en voorzien we maatschappelijke gebouwen door het hele land van zonnepanelen.

Bieden met meer zekerheid

Hulp bij je duurzame woonwens

Een duurzaam huis levert je veel op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Meer dan 1.000 van onze hypotheekadviseurs zijn opgeleid tot ‘Adviseur Duurzaam Wonen’ en helpen je graag met je duurzame woonwens. Ook denken ze mee over welke energiebesparende maatregelen voor jou interessant kunnen zijn. En om het je zo makkelijk mogelijk te maken kun je voor advies ook terecht bij onze erkende tussenpersonen.

Maak direct een afspraak
Stem op jouw favoriete gebouw

Verduurzamen maatschappelijke gebouwen

Een betere woontoekomst begint in de buurt. Daarom investeert Rabobank een deel van de winst in zonnepanelen voor maatschappelijke gebouwen zoals scholen en bibliotheken. Als lid van Rabobank kon je stemmen op welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt te verduurzamen. Momenteel worden de stemmen van onze Rabo-leden geteld. In de week van 18 april worden de winnaars bekendgemaakt.

Bieden met meer zekerheid

Gratis Eerste-huis-gesprek met een adviseur

Droom jij van je eerste koophuis? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Ontdek binnen 30 minuten jouw mogelijkheden tijdens een gratis Eerste-huis-gesprek met één van onze adviseurs.

    Ontdek in 30 minuten jouw mogelijkheden Persoonlijk gesprek met een adviseur Goed voorbereid op huizenjacht
Vraag gratis gesprek aan
Inzicht in je hypotheek met de Rabo App

Hypotheekoverzicht in de Rabo App

Een betere woontoekomst gaat ook om financiële rust. Daarom geven we met de Rabo App inzicht in het verloop van je hypotheek en tips om bijvoorbeeld je maandlasten te verlagen. Verandert er iets in je inkomen? Dan kun je nu zien wat dit betekent voor de betaalbaarheid van je hypotheek. En als het nodig is kijken we samen naar mogelijke aanpassingen. Zo bewaar jij de rust en verandert jouw hypotheek gewoon met je mee.

Onze adviseurs staan voor je klaar

Onze adviseurs helpen je graag met jouw woonwensen. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vraag een gratis hypotheekgesprek aan.

phone

Hulp nodig?