Duurzaam verbouwen

In 4 stappen duurzaam verbouwen

Met duurzame investeringen in je huis bespaar je op je energierekening en verhoog je je wooncomfort. Je levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu. Met de HuisScan van GreenHome ontdek je welke maatregelen geschikt zijn voor het verduurzamen van jouw huis. Ga vervolgens in gesprek met een financieel adviseur over hoe je de verbouwing duurzaam kan financieren.

Start de HuisScan
greenhome

Stap 1. Start met de HuisScan

GreenHome heeft een platform waarop je tips krijgt om je huis duurzaam te verbouwen. Met de HuisScan zie je op welke punten je energie kunt besparen. Dak- of vloerisolatie, zonnepanelen of een warmtepomp, er is meer mogelijk dan je denkt.

* GreenHome maakt gebruik van open databronnen, bijvoorbeeld van het CBS en het Kadaster. Aan de uitkomsten van de HuisScan kunnen geen rechten worden ontleend in de richting van de Rabobank.

Start de HuisScan

Stap 2. Kies welke maatregelen je wilt nemen

Je weet nu welke maatregelen geschikt zijn om jouw woning duurzaam te verbouwen. Vanuit het overzicht kun je kiezen welke duurzame aanpassingen je wilt doorvoeren. Ook lees je wat iedere maatregel precies inhoudt. De onafhankelijke specialisten van GreenHome kunnen je daarbij helpen.

Stap 3. Vraag offertes op

Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je via GreenHome offertes aanvragen bij de aangesloten vakspecialisten uit de regio voor de uitvoering van de werkzaamheden.

Stap 4. Bekijk hoe je de verbouwing wilt financieren

Er zijn verschillende manieren om de verbouwing te betalen. Greenhome heeft een handig E-book gemaakt waar de verschillende financieringsopties toegelicht worden.

met spaargelddoor een (extra) hypotheek te nemendoor een lening af te sluitendoor gebruik te maken van de middelen die in samenwerking met de overheid aangeboden worden

Ontdek meer over de verschillende financieringsvormen

Download het gratis E-Book van Greenhome (PDF)

Wil je meer weten over duurzaam wonen?

Onze adviseurs bespreken graag jouw persoonlijke mogelijkheden met je.

Maak een afspraak