Hypotheek verhogen

Bereken je maandlasten

Bereken in 2 minuten je hypotheek en maandlasten met onze handige rekentool

Hypotheek verhogen

Je hypotheek verhogen kan interessant zijn als je bijvoorbeeld gaat verbouwen of als je extra geld nodig hebt voor een grote uitgave. Er zijn verschillende mogelijkheden om je hypotheek te verhogen, wat het beste bij jou past is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Met onze handige rekentool krijg je snel een indicatie van je maandlasten.

Hypotheek verhogen

De kenmerken van hypotheek verhogen

Je kunt je hypotheek alleen verhogen als jouw woning overwaarde heeft. Of als je jouw woning gaat verbouwen en deze daardoor meer waard wordt.Je hypotheek mag na verhoging niet meer zijn dan 100% van de waarde van je woningDe rente die je voor je hypotheek betaalt is vaak lager dan de rente van een persoonlijke leningHypotheekrenteaftrek is mogelijk als je de hypotheek gebruikt voor verbouwen of verduurzamenVoor het verhogen van je hypotheek betaal je vaak bijkomende kosten, zoals advies- en taxatiekosten.

Hypotheek verhogen in 4 stappen:

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

1 Bereken je maandlasten

Wil je weten wat je hypotheek verhogen betekent voor je maandlasten? Met onze handige rekentool krijg je direct een indicatie.

Toon meer
Documenten uploaden

2 Hypotheek advies of compact advies

Als je jouw hypotheek wilt verhogen dan bespreken we dit in een adviesgesprek. Hiervoor kun je kiezen uit twee vormen: hypotheekadvies of compact advies.

Toon meer
Persoonlijk adviesgesprek

3 Hypotheek afsluiten

Adviesgesprek gehad? Binnen enkele dagen ontvang je onze hypotheekofferte thuis. Ga je akkoord? Dan ontvangen wij de offerte graag getekend terug.

Toon meer
De rest regelen wij

4 Naar de notaris / verstrekken van de lening

De lening wordt door de bank aan je verstrekt. Is een notarisbezoek nodig? De notaris leest de stukken samen met je door en je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen. Vervolgens teken je de hypotheekakte.

Toon meer
Afspraak maken

Gratis oriënterend hypotheekgesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het verhogen van je hypotheek? Maak dan een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan ook makkelijk online via videogesprek.

Je hypotheek verhogen? Bereken je maandlasten.

Met onze handige rekentool krijg je binnen 2 minuten een indicatie van je maandlasten.