starters op de woningmarkt in hun nieuwe woning

Gratis Eerste-Huis-Gesprek

Plan een gratis hypotheekgesprek met een adviseur en ontdek jouw mogelijkheden.

Eerste-Huis-Gesprek

Droom jij van je eerste koophuis? Dan wil je natuurlijk weten of je een hypotheek kunt krijgen. Ontdek jouw mogelijkheden tijdens een gratis en vrijblijvend Eerste-Huis-Gesprek met een adviseur. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

Wat nou als het wél kan?

Als starter is het toch vaak kijken, kijken, niet kopen. Maar wat nou als het wél kan? Bij Rabobank nemen we in een persoonlijk gesprek de tijd om te kijken naar jouw mogelijkheden. En omdat elke situatie anders is, denken we graag met je mee! Maak een afspraak voor een gratis Eerste-Huis-Gesprek. Zo kun je met meer vertrouwen op zoek naar je eerste huis.

Daarom een hypotheek bij Rabobank

Korting op je hypotheekrente

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige woning? Of heb je een betaalrekening bij Rabo? Dan kun je in aanmerking komen voor korting op je hypotheekrente.

Er is meer mogelijk dan je denkt

We laten je zien dat er meer mogelijk is

Onze adviseurs zetten alles op alles om een eerste woning mogelijk te maken voor jou.

Illustratie van een vrouw met een lamp boven haar hoofd

We begrijpen jouw situatie als geen ander

We begrijpen dat iedere situatie uniek is. Daarom zorgen wij ervoor dat jij een expert spreekt die snapt wat jij nodig hebt.

Jouw situatie en een hypotheek

Twijfel je of je in jouw situatie een hypotheek kan krijgen? Een studieschuld of flexibel contract hoeven het kopen van jouw eerste huis niet in de weg te staan. Wij snappen dat elke situatie anders is. Bij Rabobank is er daarom meer mogelijk dan je denkt.

starters lopen rond in een huis dat verbouwd moet worden

Meer lenen voor een duurzame woning

Goed nieuws: koop je een energiezuinige woning? Dan kun je in 2024 meer lenen dan voorheen. Het maximale hypotheekbedrag wordt gekoppeld aan het energielabel van de woning. Hoe hoger het energielabel, hoe meer je kunt lenen. Maar er is nog een interessante mogelijkheid: bij een minder duurzame woning kun je extra lenen om deze te verduurzamen. Zo kun je investeren in energiebesparende maatregelen. Daarnaast kun je bij Rabobank ook nog eens korting op je hypotheekrente krijgen als je een energiezuinige (nieuwbouw) woning koopt. Dat scheelt iedere maand in je hypotheeklasten.

Lees meer over duurzaam wonen

Meer over het Eerste-Huis-Gesprek

Plan je gratis Eerste-Huis-Gesprek

Benieuwd wat er mogelijk is voor jou?

phone

Hulp nodig?