Hoe wil je straks wonen? Verhuizen of je huidige woning aanpassen omdat deze niet meer past bij je woonwensen. Op IkWoonLeefZorg.nl vind je praktische tips en handige oplossingen over langer zelfstandig wonen, zorg en mantelzorg. Rabobank heeft dit platform samen met Interpolis ontwikkeld.

Ontdek IkWoonLeefZorg.nl

Vergoedingen voor mantelzorgers

Mantelzorgers kunnen aanspraak maken op landelijk geregelde vergoedingen. Ook kunnen gemeentes mantelzorgers belonen. Mogelijk kun je sommige zorgkosten aftrekken van de belasting. Je vindt alle regelingen op IkWoonLeefZorg.nl

Bekijk de regelingen

Magazine

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van informatie over zelfstandig wonen, zorg en financiën? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief van IkWoonLeefZorg.nl. Je ontvangt de nieuwsbrief twee tot drie keer per maand. Daarnaast ontvang je ook het gratis e-magazine Fijn Wonen. Vol inspirerende verhalen, handige tips en slimme oplossingen die helpen om vandaag en morgen fijn te blijven wonen.

Lees meer op IkWoonLeefZorg.nl

Langer zelfstandig wonen

Zonder zorgen comfortabel en veilig blijven wonen. Dat is een fijne gedachte. Soms zijn er woningaanpassingen nodig om dat te realiseren. Het is slim om je op tijd voor te bereiden. Rabobank en Interpolis helpen je graag met handige tips en oplossingen om het comfort of de veiligheid van je huis te vergroten.

Wil je meer weten over langer zelfstandig wonen?

Meer weten over langer zelfstandig wonen?

Onze adviseurs helpen je graag.

Maak een afspraak