Man en vrouw kijken naar een nieuwbouw project

Financiële check nieuwbouw

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor je nieuwbouwwoning?

Nieuwbouwwoning kopen

Heb jij een nieuwbouwhuis op het oog? Of wil je graag zelf een huis bouwen? Dan is het handig om te weten wat daarbij komt kijken. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt namelijk net even anders dan een bestaande woning. We denken graag met je mee en helpen je graag op weg.

Nieuwbouwprojecten voor starters

BPD heeft nieuwbouwwoningen voor starters met een budget die rond de NHG-grens ligt. Op de onderstaande pagina hebben we er een aantal voor je in beeld gebracht, om je een idee te geven, wat er mogelijk is.

De belangrijkste kenmerken van nieuwbouw

De belangrijkste kenmerken van nieuwbouw

    Een nieuwbouwwoning is duurzaam, dat betekent meer wooncomfort en lagere energielasten. De eerste jaren heb je weinig tot geen onderhoudskosten. Je hebt meestal opties voor de indeling van de woning via meer- en minderwerk. Je betaalt geen overdrachtsbelasting. Vaak is er sprake van een loting of toewijzing door een projectontwikkelaar. Tussen de koop en overdracht zit vaak een lange periode. Als je al een huis hebt, krijg je vaak langer te maken met dubbele woonlasten.

Hypotheekproducten voor nieuwbouw

Wist je dat Rabobank interessante hypotheekproducten heeft voor nieuwbouw? Zo kun je met de Rabo Groenhypotheek korting krijgen op je hypotheek en heeft het Rabo Bouwdepot een looptijd van 2 jaar. Handig voor als de bouw iets uitloopt!

Kosten bij een nieuwbouwhuis

Een nieuwbouwhuis kopen is een spannende stap. Bij het kopen van een nieuwbouwhuis komen verschillende kosten kijken. Wat zijn bijvoorbeeld de variabele kosten waar je tegenaan loopt. We vertellen je graag waar je rekening mee moet houden om een schatting te kunnen maken. Wil je weten of je jouw wensen kan financieren? Maak dan een afspraak met een van onze financieel adviseurs.

Korting op je hypotheekrente

Korting op je hypotheekrente

Koop je een energiezuinige nieuwbouwwoning? Dan scheelt dat niet alleen in je energiekosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Daarom krijg je van ons een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente. Heb je ook een actieve betaalrekening bij Rabo? Dan krijg je nog eens extra korting. Zo profiteer je iedere maand van lagere hypotheeklasten.

Meer over hypotheekrente korting

De juiste hypotheek voor jouw nieuwbouwhuis

Iedere woonsituatie is anders. Daarom bieden wij verschillende hypotheekproducten en -oplossingen aan. Wij denken graag met je mee je woondroom te realiseren.

Daarom een hypotheek voor nieuwbouw bij Rabobank

Icon huis met zonnepaneel

We zorgen ervoor dat jij alles uit je nieuwbouwwoning haalt

Met een nieuwbouwwoning maak je een duurzame keuze en dat kan je veel extra’s opleveren.

Korting op je hypotheekrente

Korting op je hypotheekrente

Onze adviseurs zetten alles op alles om een eerste woning mogelijk te maken voor jou. Wel zo fijn in deze lastige huizenmarkt.

Rabobank

We zorgen ervoor dat je hypotheek met jou meebeweegt

Onze adviseurs begrijpen dat je hypotheek met je mee moet bewegen, daarom checken we actief of je hypotheek nog bij jou past.

Veelgestelde vragen over een nieuwbouwwoning

phone

Hulp nodig?