We zorgen ervoor dat jij alles uit je nieuwbouwwoning haalt

Onze adviseurs weten alles over nieuwbouw. Daarom denken zij niet alleen met je mee als het om je hypotheek gaat, maar helpen we je bijvoorbeeld ook met mogelijke subsidies. Je krijgt bij ons standaard duurzaamheidskorting. Ook kun je met onze speciale Rabo Groenhypotheek 10 jaar lang profiteren van een extra rentekorting, waardoor je elke maand bespaart. Daarnaast is onze offerte nog eens extra lang geldig. Zo heb je alle tijd. Handig voor als de bouw iets langer duurt.

Zo zorgen we ervoor dat jij alles uit je nieuwbouwwoning haalt:

Duurzaamheidskorting

Koop je een nieuwbouwwoning? Dan scheelt dat niet alleen in je energiekosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Daarom krijg je van ons een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente. Heb je ook een actieve betaalrekening bij Rabo? Dan krijg je nog eens extra korting. Zo profiteer je iedere maand van lagere hypotheeklasten.
Meer over hypotheekrente korting

Rabo Groenhypotheek

Goed nieuws als je een nieuwbouwwoning koopt met een groenverklaring. Bij Rabobank kun je dan in aanmerking komen voor de Rabo Groenhypotheek. Dat is een Annuïteitenhypotheek waarbij je tijdens de eerste rentevaste periode van tien jaar een aantrekkelijke korting op de hypotheekrente. Zo bespaar je elke maand op je hypotheeklasten.

Rabo Bouwdepot

Met het Rabo Bouwdepot krijg je een speciale rekening bij je hypotheek, waaruit je de (extra) kosten van nieuwbouw betaalt. Hiermee kun je zelf gemakkelijk rekeningen van leveranciers betalen via Online Bankieren. De rente die je betaalt over je bouwdepot is gelijk aan de rente die je ontvangt. Daarnaast kun je het bouwdepot bij Rabo 2 jaar gebruiken. Zo heb je alle tijd. Handig voor als de bouw iets langer duurt.
Meer over het Rabo Bouwdepot

Erkende nieuwbouw adviseurs

We hebben verschillende experts in huis, zo zorgen we ervoor dat er een adviseur is die matcht met jouw persoonlijke situatie. Hierdoor kunnen wij nog beter met jou meedenken en kijken we verder dan alleen je hypotheek. Zo zorgen we ervoor dat het advies naadloos bij jou aansluit. Niet voor niets krijgen onze adviseurs 5 sterren op Advieskeuze.nl. En dat geeft vertrouwen.

Hypotheekofferte extra lang geldig

Kies je voor een Rabo hypotheek met Plusvoorwaarden? Dan heb je meer mogelijkheden en flexibiliteit. Zo is bijvoorbeeld de offerte standaard 18 maanden geldig en heb je geen annuleringskosten bij wijzigen, annuleren of aflopen van de offerte. Een comfortabel gevoel.
Meer over de Plusvoorwaarden

Samenwerking met BPD

Als coöperatieve bank zet Rabobank zich in voor een betere woontoekomst. De woningmarkt staat al tijden onder druk. Nog steeds wordt het aanbod beperkter en worden de prijzen hoger. Als maatschappelijk betrokken bank voelt Rabobank daarom de verantwoordelijkheid om actief bij te dragen aan een oplossing. Daarom bouwen we samen met onze partner BPD nieuwe woningen.

Persoonlijk hypotheekgesprek

Maak een afspraak voor een gratis oriënterend hypotheekgesprek. Dit kan makkelijk online via videogesprek, waar en wanneer het jou uitkomt.

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer