Volmacht(en) controleren

Om zeker te weten dat volmachten nog kloppen, controleren we dat regelmatig. We vragen je daarom soms om een volmacht te bevestigen als je deze wilt houden. Je ontvangt dan een e-mail en/of een bericht in Rabo Online Bankieren. Als je een brief hebt ontvangen, neem dan contact met ons op. Heb je geen bericht ontvangen? Dan hoef je niets te doen.

Heb je een bericht van ons ontvangen?

Als je iemand een volmacht geeft, dan geef je deze persoon toegang tot je bankrekening. We vinden veilig bankieren belangrijk, daarom vragen we je deze volmachten te controleren en aan ons te laten weten of je de volmacht wilt houden. Zo weten we zeker dat alles nog klopt. Alleen jij als volmachtgever kan een volmacht bevestigen. Regel het eenvoudig online of neem contact met ons op.

Volmacht behouden of verwijderen

Je bevestigt de volmacht als je deze wilt houden of kiest ervoor deze te verwijderen. Als je geen keuze maakt, wordt de volmacht na drie weken automatisch verwijderd. Het is dus belangrijk om het ons te laten weten als je de volmacht wilt houden. Heb je per ongeluk niet op tijd bevestigd? Geen zorgen. Je kunt altijd een nieuwe volmacht regelen.

Zo bevestig je de volmacht

1
Inloggen

Log in in Rabo Online Bankieren (Rabo App of internetbankieren).

2
Klik op het bericht 'Bevestig je volmacht(en)'
3
Kies de volmacht waarbij actie vereist is

Dit is aangegeven bij de naam van de gevolmachtigde.

4
Behouden of verwijderen

Geef aan of je de volmacht wilt houden of verwijderen.

5
Bevestig je keuze

Veelgestelde vragen

phone

Hulp nodig?