Moeite met pinnen

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten gebruik kunnen maken van geld- en betaalautomaten.

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten gebruik kunnen maken van geld- en betaalautomaten. Voor mensen met reumatische klachten is pinnen helaas niet zo vanzelfsprekend. De Rabo CardPuller biedt hiervoor een oplossing.

Reuma en pinnen

Reumatische klachten gaan vaak gepaard met handfunctiestoornissen. Vooral het pakken van kleine voorwerpen is dan moeilijk of zelfs onmogelijk. De zogenaamde 'knijp- of pincetfunctie' ontbreekt. Dit geeft ook problemen bij het verwijderen van een pas uit een geld- of betaalautomaat. Hoe kleiner de ruimte om de pas heen, des te groter het probleem.

De Rabo CardPuller

De Rabo CardPuller heeft een knijpmechanisme waarbij twee grote 'vingers' krachtig worden samengedrukt. U bedient deze vingers met de kracht van uw gehele hand in plaats van de knijpfunctie van uw vingers alleen. De Rabo CardPuller klemt zich vast om de pas, zodat u de pas gemakkelijk uit de geldautomaat kunt trekken.

Aanvragen

U kunt de Rabo CardPuller gratis aanvragen bij uw eigen Rabobank, maximaal één exemplaar per klant.

Toegankelijkheid

De Rabobank ondersteunt klanten met een (fysieke) beperking met diverse aangepaste hulpmiddelen, voorlichting en trainingen.

Lees meer informatie over hulpmiddelen