Persoonlijke uitleg

Wij willen graag dat iedereen van onze diensten gebruik kan maken.

Wij willen graag dat iedereen van onze diensten gebruik kan maken. Maar pinnen en internetbankieren zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom bieden wij op verschillende manieren hulp.

SeniorWeb geeft computer- en internetles

Wie niet is opgegroeid met de computer heeft vaak wat tijd nodig om de mogelijkheden ervan te ontdekken. Via SeniorWeb krijgt u van leeftijdsgenoten computer- en internetles. Samen met SeniorWeb ontwikkelden wij een cursusboek waarmee u kunt leren internetbankieren bij de Rabobank. Informeer bij uw eigen Rabobank naar de mogelijkheden bij u in de buurt.

Ga naar www.seniorweb.nl Kijk voor een Rabobankvestiging bij u in de buurt

Rabo Internetbankieren voor blinden en slechtzienden

Visio, een organisatie voor mensen met een visuele beperking, heeft op verzoek van de Rabobank een lesboek ontwikkeld. Hiermee kunnen blinden en slechtzienden zelfstandig leren internetbankieren. Het boek is verkrijgbaar in: normaal zwartdruk, grootletter of gesproken versie op Daisy CD. Er zijn verschillende versies voor de hulpmiddelen JAWS, HAL/Supernove en ZoomText.

Bestel uw lesboek bij uw Rabobank

Trainingsmogelijkheid

Wanneer u niet zelfstandig met het lesboek aan de slag wilt, kunt u zich aanmelden voor een training Rabo Internetbankieren bij een van de regionale centra van Bartiméus of Visio.

Ga naar www.bartimeus.nl Ga naar www.visio.org