Inboedelverzekering tijdens verhuizing

Met de Interpolis Inboedelverzekering zijn je spullen verzekerd op het oude en nieuwe adres, zodra je de sleutel van de nieuwe woning krijgt. De adreswijziging hoef je pas door te geven, wanneer je daadwerkelijk in de nieuwe woning gaat wonen. Dit doe je eenvoudig online, maar je mag ook gewoon bellen met Rabobank.

Ook tijdens de verhuizing goed verzekerd zijn?

Tijdens een verhuizing is de kans groter dat je inboedel beschadigt. Gelukkig ben je met de Interpolis Inboedelverzekering ook tijdens de verhuizing zelf verzekerd tegen schade. Schade aan de inboedel tijdens het verhuizen is verzekerd als:

    het voertuig dat je gebruikt om te verhuizen een ongeluk krijgt de hulpmiddelen tijdens het laden en lossen niet goed werken

Je bent ook verzekerd voor diefstal of het kwijtraken van verhuisdozen of iets anders waarmee je de inboedel verhuist.

Bij diefstal uit een onbewoonde woning geldt dat er zichtbare sporen van inbraak aanwezig moeten zijn. Deze eis is niet van kracht wanneer de verzekerde op het verzekerde adres woont.

De inboedel staat langer dan twee jaar opgeslagen in Nederland

Dit is verzekerd:

    schade door brand (en blussen) schade door blikseminslag schade door inslag in de buurt van het gebouw van de opgeslagen inboedel schade door ontploffing schade door luchtvaartuigen, zoals vliegtuigen, parachutes, valschermzweeftoestellen en alles wat daarbij hoort

Er woont langer dan twee jaar niemand in de woning

Dit is verzekerd:

    schade door brand (en blussen) schade door blikseminslag schade door inslag in de buurt van de woning schade door storm (minimaal windkracht 7) schade door ontploffing schade door luchtvaartuigen, zoals vliegtuigen, parachutes, valschermzweeftoestellen en alles wat daarbij hoort

Meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis?

Wil je meer weten over de inboedelverzekering van Interpolis? Bekijk de dekking, voorwaarden en sluit eenvoudig af via de Rabobank.

Schade melden

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

phone

Hulp nodig?