Glas van een (dak)raam, deur of douchecabine kapot in huis of in de schuur? Bij een huurhuis is glas verzekerd met je Interpolis Inboedelverzekering. Bij een koophuis valt het onder de woonhuisverzekering. Heel fijn, want je hebt geen aanvullende glasverzekering nodig.

Nu een jaar lang 10% korting op je premie

Sluit je een nieuwe inboedelverzekering en/of woonhuisverzekering af? Dan krijg je nu een jaar lang 10% korting op de premie van de inboedel- en/of woonhuisverzekering. Deze korting geldt ook als je het adres van deze verzekering(en) wijzigt vanwege een verhuizing. De actie geldt van 8 mei tot en met 31 augustus 2020.

Bekijk de Inboedelverzekering Bekijk de Woonhuisverzekering
Lees de actievoorwaarden (PDF)

Inboedelverzekering van Interpolis

Als je een woning huurt of een appartement hebt, ben je via de Interpolis Inboedelverzekering verzekerd voor schade aan het glas van je woning. Denk aan ruiten (ook van kunststof en dubbel glas), lichtkoepels, dakramen, glazen douchecabines, glas in deuren en glas in gevels.

Je krijgt de schade vergoed als in het huurcontract of in het reglement van de VvE (Vereniging van Eigenaren) staat dat je de schade of kosten zelf moet betalen.

Ga naar de Interpolis Inboedelverzekering

Woonhuisverzekering van Interpolis

Met de Interpolis Woonhuisverzekering (opstalverzekering) ben je uitgebreid verzekerd tegen glasschade.

Let op: voor appartementen sluit de Vereniging van Eigenaren (VvE) normaal gesproken een woonhuisverzekering voor het hele gebouw af. In dat geval is je glas meestal ook verzekerd. Is dit niet het geval, dan ben je alsnog verzekerd met de Interpolis Inboedelverzekering. Controleer dit goed bij de VvE.

Ga naar de Interpolis Woonhuisverzekering

"Ik had glasbreuk (woonkamer), heb gebeld met Interpolis en werd keurig te woord gestaan. Binnen één dag belde een glasbedrijf, die kwamen snel de schade opnemen en op de afgesproken dag hebben ze de ruit vervangen."

- RHM Vlassak (Weert)

Schade melden?

Wil je een schade melden? Meestal wordt je schade met één telefoontje afgehandeld. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Neem online of telefonisch contact met Interpolis op. Wel zo prettig.

Schade melden