Extra zakelijke bankpas aanvragen of opzeggen

Één of twee extra betaalpassen bij je zakelijke betaalrekening zijn handig als jij en je zakenpartner op hetzelfde moment de deur uitgaan. Een extra bankpas vraag je aan in Rabo Online Bankieren of Rabo Internetbankieren Professional. Wil je de pas niet meer, dan kun je hem ook weer opzeggen.

Vraag extra zakelijke betaalpas aan
Zeg extra betaalpas op

Online extra bankpassen aanvragen

Een extra betaalpas voor jezelf, je zakenpartner of medewerkers vraag je online aan. Geef voor een medewerker eerst een volmacht af. Iedere extra pas kost € 1,65 per maand.

 

Extra betaalpas aanvragen

Rabo OnlineKey aanvragen

Een nieuwe Rabo OnlineKey, om mee in te loggen op Rabo Internetbankieren (Pro) voor medewerkers, vraag je aan via je contactpersoon van de Rabobank. Ook het vervangen van een kapotte of zoekgeraakte Rabo OnlineKey pas verloopt via de contactpersoon.

Mogelijkheden van een extra zakelijke betaalpas

Met de extra betaalpas kun je precies hetzelfde als met je eigen bankpas: betalen, contactloos betalen, geld opnemen, hij kan het allemaal. Alleen de pincode is anders.

Wil je met een tweede zakelijke pas iets anders? Geen probleem. Je stelt de pas via Rabo Online Bankieren in zoals jij dat wilt. Je kunt de paslimiet wijzigen, contactloos betalen aan- of uitzetten, en andere aanpassingen doen. Gaat alleen je extra betaalpas mee naar het buitenland? Zet dan betalen buiten Europa standaard aan.

Goed om te weten:

  • De extra pas is nog niet direct geschikt voor Rabo Online Bankieren. Wil je dat wel? Neem dan contact met ons op.
  • De extra zakelijke betaalpas moet je activeren, dit kan online. 
Extra betaalpas activeren

Extra betaalpassen opzeggen

Ligt de extra betaalpas stof te vangen? Dan is het verstandig om hem online op te zeggen. Rondzwervende passen kunnen in verkeerde handen vallen en dat willen we voorkomen. Na het opzeggen kun je de zakelijke pas niet meer gebruiken bij geld- en betaalautomaten.

Vergeet niet om de ongeldige pas door te knippen. Hiermee voorkom je misbruik. Zorg ervoor dat je naam en rekeningnummer onleesbaar zijn en gooi hem in de afvalbak. Je kunt hem ook inleveren bij de Rabobank.

Extra betaalpas opzeggen

Veelgestelde vragen

Hoeveel extra betaalpassen kan ik aanvragen?

Het maximum aantal extra betaalpassen bij een betaalrekening is 999 (maar dat zijn er wel erg veel).

Hoe lang duurt het voor de extra betaalpas binnen is?

Dat duurt ongeveer drie werkdagen. Je ontvangt de betaalpas via de post, de pincode krijg je los opgestuurd.

Ik heb een sms ontvangen dat ik een betaalpas moet activeren. Wat moet ik doen?

Als je geen nieuwe pas of pincode hebt aangevraagd, negeer of verwijder dan de sms. Criminelen worden steeds slimmer. Ze kunnen een sms eruit doen zien alsof hij van de Rabobank komt. Klik nooit op een linkje; wij zullen je per sms nooit links sturen. 

Als je twijfelt over een sms of e-mail, neem dan contact met ons op. Meer tips over veilig bankieren? Kies dan de oranje knop 'Meer over veilig bankieren'.

Meer over veilig bankieren

Neem contact met ons op

Service en Contact