Kennismakers

Kennismakers over omgaan met corona

Hoe meer we samenwerken, hoe beter. Daarom laten we twee verschillende ondernemers met elkaar kennismaken. In deze aflevering: Aniel en Jan. Aniel heeft een Surinaams restaurant, Jan heeft meerdere bakkerijen en is ‘familievlogger’. Ze praten over de gevolgen van corona voor hun bedrijf.

Aniel en Jan over omgaan met corona

Kennismakers

Financiële problemen door corona?

De coronacrisis raakt veel bedrijven in ons land. Zeker in sectoren waar harde klappen vallen, zoals de horeca. Heel veel ondernemers vechten voor het voortbestaan van hun business. Zo ook Aniel, hij is bijna door zijn buffer heen en overleeft op de omzet. Voor Jan heeft de coronacrisis juist goed uitgepakt en hij ziet het nu als de tijd om te investeren.

kom uit de financiele problemen

Komt jouw bedrijf mogelijk in financiële problemen?

Start met het inzichtelijk krijgen van de belangrijkste kengetallen van je bedrijf en het opstellen van een liquiditeitsprognose. Dit biedt inzicht in de mogelijke tekorten die ontstaan.

Check of je liquiditeit op orde is Bepaal of je genoeg werkkapitaal hebt Bereken of je aan je langetermijnverplichtingen kunt voldoen

Ook handig om te weten

Kennismakers Aniel

Aniel

Aniel is eigenaar van restaurant Klein Paramaribo. Hij is nog niet zo ervaren met social media. Hij deelt wel veel via Facebook, maar blijft haken op 2.000 volgers. Door corona moet hij flink bezuinigen, anders redt hij het niet.

“Ik ben op zoek naar een coach die mij wakker kan schudden.’’

Kennismakers Jan

Jan

Jan is eigenaar van een ijssalon, lunchroom, chocolate-atelier en bakkerij. Hij is zeer online actief en vlogt met zijn hele gezin. Op hun Youtube-account ‘De Nagelkerkjes’ hebben ze ruim 60.000 abonnees. Hij ziet corona als dé tijd om te investeren.

“Voor ons heeft corona heel goed uitgepakt.”

bekijk kennismakers

Kennismakers

Hoe meer we samenwerken, hoe beter. Daarom laten we twee verschillende ondernemers kennismaken met elkaar. Wat doen ze anders en waarin lijken ze op elkaar? De kennis van de één, helpt de ander verder. En jou misschien ook wel. Wat kan jij leren van andere ondernemers?

phone

Hulp nodig?

Bellen

Bel met één van onze medewerkers

Heb je de Rabo App?

Bel ons dan met de app. Ga naar 'Service', kies 'Contact' en kies 'Bel met één van onze medewerkers'. Zo hebben wij je gegevens direct bij de hand en kunnen we je nog sneller helpen.

Of kies hier het gewenste nummer