Vrouwenvoetbal

Verenigingen en stichtingen

Tips, producten en diensten:

  Een gezonde vereniging of stichtingen heeft zijn financiële zaken goed geregeld. Welke financiële diensten heb je hiervoor nodig? De Rabobank helpt je met een zakelijke rekening, spaarrekening en aansprakelijkheidsverzekeringen met korting.

  Zakelijke rekening

  Een vereniging of stichting is een officieel rechtspersoon. Dat betekent dat je een zakelijke rekening nodig hebt voor je bankzaken. Bij de Rabobank krijgen verenigingen en stichtingen alle transactiekosten tot en met € 25 per maand vergoed. Hieronder vallen niet de vaste (abonnements)kosten.

  Lees meer over onze zakelijke rekening

  Online betaalgemak

  Beheer online de bankzaken van je vereniging of stichting met Rabo Internetbankieren en de Rabo App. In Rabo Internetbankieren Professional kun je andere bestuursleden toegang geven tot internetbankieren. Ook regel je de bevoegdheden. Zo kun je instellen dat bij grote bedragen meerdere bestuursleden moeten tekenen voordat het geld wordt afgeschreven.

  Spaarrekening

  Rabo BedrijfsSpaarrekening is een zakelijke spaarrekening die geschikt is voor verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk. Je spaart tegen een variabele rente. Je kunt zo vaak en wanneer je wilt een bedrag inleggen of opnemen. Voor deze spaarrekening geldt geen minimuminleg.

  Meer over Rabo BedrijfsSpaarrekening

  Vermogensbeheer voor stichtingen

  Maak samen met onze vermogensmanagers doelen en idealen waar met je stichting of vereniging. Het betrokken team van Rabo Institutioneel Vermogensbeheer stippelt samen met jou een koers uit die gericht kan zijn op zowel groei als vermogensbehoud.

  Lees meer over Rabo Institutioneel Vermogensbeheer

  Aansprakelijkheidsverzekeringen met korting

  Verenigingen en stichtingen die korter dan een jaar bestaan, ontvangen nu de aansprakelijkheidsverzekeringen van Interpolis een halfjaar gratis. Dat geldt voor zowel de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor je vereniging of stichting als de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders.

  Andere relevante verzekeringen

  Naast het regelen van aansprakelijkheid kan het ook verstandig zijn om de inventaris te verzekeren. Bijvoorbeeld als je veel spullen gebruikt of een kantine hebt met beeld- en geluidsapparatuur. Bezit of huur je een eigen gebouw, zoals een clubhuis? Denk dan ook aan een gebouwenverzekering of huurdersbelangverzekering.

  Zelf regelen & Contact