Rabobank De Langstraat

Samen sterker in de Langstraat

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Meer over Rabobank De Langstraat

Activiteiten

Datum Activiteit Details
20-01-2018 Inloopmoment Beleggen Overweegt u om te starten met beleggen en wilt u weten wat mogelijk is? Of heeft u al een beleggingsportefeuille, en wilt u dat wij eens meedenken? Kom dan naar een van onze inloopmomenten op het kantoor in Waalwijk. Onze beleggingsspecialisten helpen u graag op weg! Vooraf aanmelden is niet nodig.
23-01-2018 Verkiezing Starter van het Kwartaal

Ieder kwartaal kiest Rabobank De Langstraat een Starter van het Kwartaal. Met als doel startende ondernemers een steuntje in de rug geven. 

Lees meer

31-01-2018 MKB café

Speciaal voor mkb-ondernemers in de Langstraat die vragen hebben op juridisch vlak is er het MKB Café. Elke laatste woensdag van de maand vindt van 18.00 tot 20.00 uur een inloopavond plaats op ons kantoor in Waalwijk. Namens Langstraat Advocaten is mr. Jesse Nederlof aanwezig. Hij is onder meer gespecialiseerd in ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en arbeidsrecht. Ook zijn onze mkb-adviseurs aanwezig om financiële vragen van (startende) ondernemers te beantwoorden of te sparren over toekomstplannen. Vooraf een afspraak maken is niet nodig.

Lees meer

05-02-2018 Relatiecafé De Langstraat

Relatiecafé De Langstraat vindt iedere eerste maandagavond van de maand plaats van 18.00 tot 20.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt deze avond kosteloos gebruikmaken van alle aangereikte informatie en adviezen. Relatiecafé De Langstraat is voor iedereen die juridisch, fiscaal of financieel advies wenst over trouwen, samenwonen, scheiden of uit elkaar gaan.

Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven