Rabobank De Langstraat

Samen sterker in de Langstraat

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Meer over Rabobank De Langstraat

Activiteiten

Datum Activiteit Details
Iedere maandag tussen 13.00 en 20.00 uur Inloop beleggen Overweegt u om te starten met beleggen ? Of heeft u al een beleggingsportefeuille en wilt u dat we eens meedenken?

Lees meer

Iedere 1e maandag van de maand Relatiecafé De Langstraat Vrijblijvende inloopavond voor als u juridische of financiële vragen hebt over samenlevingsvormen of scheiden.

Lees meer

Doorlopend Cursus Rabo Internet- en Mobielbankieren Rabobank organiseert regelmatig een cursus internet- en mobielbankieren. Na afloop kunt u veel geldzaken zelf regelen via uw computer, tablet of smartphone.

Aanmelden

Zaterdag 29 september Event Slim Woondromen

Kom naar het event Slim Woondromen en laat je inspireren op het gebied van het duurzaam (ver)bouwen en inrichten van jouw woning.

Lees meer

Woensdag 12 december Starter van het Kwartaal-verkiezing Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven