Rabobank De Langstraat

Samen sterker in de Langstraat

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

Meer over Rabobank De Langstraat

Activiteiten

Datum Activiteit Details
16 november Het Ondernemersnetwerk

Samen sterk in het ondernemersnetwerk! Het thema dat deze avond centraal staat, is betekenisvol ondernemen. Wat is betekenisvol ondernemen en wat betekent het voor uw bedrijf en uw omgeving? Op donderdagavond 16 november gaan wij graag daarover in gesprek met spreker Kees Klomp en lokaal ondernemer Gief van Schijndel. Meld u snel aan via onze eventsite.

Aanmelden

20 november Van inzicht tot overzicht met Eef van Opdorp

Rabobank De Langstraat vindt dat iedereen zijn of haar ambities moet kunnen realiseren. Hiervoor hebt u grip nodig op uw financiële situatie. Tijdens de bijeenkomst 'van inzicht tot overzicht' geeft Eef van Opdorp (budgetcoach en presentatrice) praktische voorbeelden en tips op het gebied van geld, gedrag én besparingsmogelijkheden. Gegarandeerd dat u de zaal verlaat met een glimlach en een frisse blik op financiën.

Aanmelden

22 november De regio draait dóór

Fijn wonen, leuk werken en makkelijk overal komen – lekker leven dus – doet u in een regio die goed bereikbaar is, waar voldoende uitdagende banen zijn en waar goede voorzieningen bijdragen aan een prettig leefklimaat. Hoe zorgen we ervoor dat De Langstraat sterker wordt en niet inslaapt? Om dit te realiseren organiseren wij 'de regio draait door' een bijeenkomst waarbij Langstaatemakers hun ideeën pitchen. Nieuwsgierig? Bezoek onze bijeenkomst op woensdagavond 22 november.

Aanmelden

28 november Beoordelen aanvragen Rabobank Stimuleringsfonds Lees meer

Leden denken mee

De Rabobank is een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven