Stem nu! Kandidaten bekend Coöperatieve Awards

10 oktober 2023 12:47

De tweede editie van de Coöperatieve Awards voor mensen die zich op een positieve manier inzetten voor de medemens, de energietransitie of de voedseltransitie is een feit!

De kandidaten zijn bekend

Het is tijd om te stemmen, want de kandidaten, voorgedragen door ledenraadsleden van de Rabobank, zijn bekend! Het zijn stuk voor stuk personen die zich op een bijzondere manier inzetten en onze wereld een stukje beter maken. En jij kunt nu stemmen op de kandidaat waarvan jij vindt dat deze een award verdient.

In totaal zijn er voor de regio Zuid-Hollandse Eilanden drie kandidaten voorgedragen door de ledenraad. Op de stemwebsite zijn de verhalen van de kandidaten te lezen. Hier kun je ook jouw unieke stem uitbrengen op de kandidaat die jou het meest inspireert met zijn of haar inzet in onze lokale omgeving.

Stem nu!

Ben je lid van de Rabobank dan kun je jouw stem uitbrengen met de unieke stemcode die je in de mail hebt ontvangen. De stemperiode loopt tot en met 10 november. Daarna gaan de kandidaten met de meeste stemmen naar de jury. Deze jury kiest vervolgens de winnaar van de Coöperatieve Award. De Awards worden uitgereikt op 28 november.

Stemmen doe je hier!