Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Rabobank Clubkas Campagne heet voortaan Rabo ClubSupport. Vorig jaar organiseerde Rabobank de campagne in het voorjaar. Dit gaat veranderen: de campagne blijft, maar verhuist in 2019 naar het najaar!

Samen naar het najaar

De Rabobanken in Nederland gaan hun krachten bundelen binnen deze campagne. Een eerste stap is dat we de actie in zoveel mogelijk gebieden in dezelfde periode organiseren. Vanuit Regio Eindhoven sluiten we daarbij aan en organiseren we in het najaar onze Rabo ClubSupport Campagne voor verenigingen en stichtingen.

Wat is de planning?

In juni zijn de clubs uitgenodigd om zich in te schrijven. Vanwege de zomerperiode kan ingeschreven worden tot 20 september. Vanaf 27 september kunnen leden van de bank stemmen. De stemperiode is twee weken, waarna in oktober de resultaten bekend worden gemaakt. Voor veel clubs sluit dit mooi aan op het begin van een nieuw seizoen.

Maak als lid het verschil

Alle leden ontvangen ieder 5 stemmen om het bedrag te verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Bent u klant en wilt u bij Rabo ClubSupport ook het verschil maken voor stichtingen en verenigingen in Regio Eindhoven? Zorg er dan voor dat u (gratis) lid wordt van de Rabobank via onderstaande button.

Sponsoring en Coöperatiefonds

Wij nemen geen sponsoraanvragen en aanvragen voor het Coöperatiefonds meer in behandeling. In plaats hiervan verwijzen wij u naar Rabo ClubSupport.

Toch nog een vraag?

Stuur dan een mail naar communicatie.eindhoven-veldhoven@rabobank.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven