Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Als coöperatieve bank investeert de Rabobank elk jaar een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen, zodat ze kunnen blijven doen wat ze doen: ons land beter maken, buurt voor buurt. Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De échte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. De winst van het mensen samenbrengen, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij.

Rabo ClubSupport 2020 na de zomer van start

De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook verenigingen en stichtingen. Deze verenigingen en stichtingen vormen het hart van onze samenleving.

In verband met het coronavirus en de consequenties die voortkomen uit de diverse maatregelen voor verenigingen en stichtingen, start de inschrijfperiode voor Rabo ClubSupport na de zomerperiode.

Lees hier meer

Maak als lid het verschil

Rabobank Regio Eindhoven heeft in 2019 EUR 400.000 verdeeld onder ruim 750 clubs en verenigingen. Het bedrag dat in 2020 beschikbaar wordt gesteld moet nog worden bepaald. Leden ontvangen ieder 5 stemmen om het bedrag te verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Ben je klant en nog geen lid en wil je bij Rabo ClubSupport ook het verschil maken voor stichtingen en verenigingen in Regio Eindhoven? Zorg er dan voor dat je (gratis) lid wordt van de Rabobank via onderstaande button.

Sponsoring en Coöperatiefonds

Wij nemen geen sponsoraanvragen en aanvragen voor het Coöperatiefonds meer in behandeling. In plaats hiervan verwijzen wij je naar Rabo ClubSupport.

Toch nog een vraag?

Stuur dan een mail naar communicatie.rre@rabobank.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven